Δολοφονία ηλικιωμένης στα Χανιά: Άφαντος ο 82χρονος σύντροφός της

Χανιά
Δολοφονία ηλικιωμένης στα Χανιά: Άφαντος ο 82χρονος σύντροφός της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για στραγγαλισμό της 79χρονης κάνουν λόγω οι Αρχές, ενώ ερευνάται το κίνητρο της δολοφονίας

Την ώρα που οι έρευνες της δολοφονίας από την αστυνομία, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, άφαντος παραμένει ο άνθρωπος - «κλειδί», ο 82χρονος σύντροφος της 79χρονης γυναίκας, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο το βράδυ του Σαββάτου, μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Πασακάκι στα Χανιά.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ιατροδικαστής, βάσει των πρώτων στοιχείων και έπειτα από αυτοψία στον χώρο του συμβάντος, ο θάνατος της προήλθε βίαια, πιθανότατα δια ασφυξίας, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι επικρατούσε αναστάτωση.  

Από την αστυνομία αποκλείστηκε από την αρχή το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας με πιθανότερο σενάριο εκείνο του στραγγαλισμού, ενώ σημειώνεται ότι η ηλικιωμένη γυναίκα συζούσε με έναν 82χρονο άνδρα, η κόρη του οποίου είχε να μιλήσει μαζί του 24 ώρες.

Την ώρα που η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών άφαντος παραμένει ο 82χρονος σύντροφος του θύματος, με το όχημά του να παραμένει, σύμφωνα με πληροφορίες έξω από το σπίτι, ενώ όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, τον καλούν στο κινητό, αλλά δεν απαντάει στις κλήσεις.

Την ίδια ώρα ωστόσο κλήθηκαν να καταθέσουν οι νοικάρηδες της ηλικιωμένης γυναίκας, ενώ έχουν γίνει και προσαγωγές.

Υπενθυμίζεται ότι την 79χρονη γυναίκα φέρεται να την βρήκε η κόρη του ηλικιωμένου άνδρα, η οποία αναζητούσε τον πατέρα της και δεν μπορούσε να τον εντοπίσει.

Φως στα ακριβή αίτια θα ρίξει η νεκροψία νεκροτομή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News