Χανιά: Επιστολή διαμαρτυρίας Αρχοντάκη για την δια περιφοράς συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Κρήτη
Χανιά: Επιστολή διαμαρτυρίας Αρχοντάκη για την δια περιφοράς συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλυτικά η επιστολή

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβούλιου Χανίων, Ευτύχη Δαμιανάκη, ο  επικεφαλής της παράταξής, Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας       Αρχοντάκης Γρηγόρης προκειμένου όπως αναφέρει να εκφράσει τις αντιρρήσεις της παράταξης του δια περιφοράς διαδικασία στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Μάλιστα όπως κάνει σαφές  οκ. Αρχοντάκης η παράταξη του, θα απέχει από τη συνεδρίαση σήμερα .

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής: 

«Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Σας αποστέλλω την παρούσα επιστολή για να σας εκφράσω τις αντιρρήσεις της παράταξής μας στην δια περιφοράς διαδικασία που προγραμματίσατε για το Δ.Σ της 12/10/2020 .

Στην τηλεφωνική μας επικοινωνία σας εξέφρασα τις επιφυλάξεις μου για την πρόθεσή σας λέγοντας σας πως εάν τα θέματα προς συζήτηση ήταν μόνο διαδικαστικά θα το αποδεχόμασταν . Η παράταξή μας και εγώ προσωπικά σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να είμαστε τροχοπέδη σε διαδικασίες που είναι αυτονόητες.

Με μεγάλη μας έκπληξη λάβαμε όμως την ημερήσια διάταξη, στην οποία υπάρχουν τουλάχιστον θέματα τα οποία χρήζουν και ενημέρωσης αλλά και πρέπει να συζητηθούν. Ενδεικτικά σας αναφέρω τα θέματα: 1, 2, 3, 4, 10 και το 12.

Κύριε Πρόεδρε,

Η απόφαση σας να μην γίνει Δ.Σ με τηλεδιάσκεψη αλλά δια περιφοράς με μια ημερήσια διάταξη που έχει σοβαρά θέματα προς συζήτηση, κατά την άποψή μας υποβαθμίζει και τον ρόλο των Δημοτικών Σύμβουλων αλλά και τις διαδικασίες λήψης των αποφάσεων.

Κύριε Πρόεδρε,

Για όλα τα παραπάνω, η παράταξή μας διαμαρτυρόμενη για την απόφασή σας θα απέχει από το Δ.Σ της 12/10/2020».

                                                    

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News