«Σφράγισαν» αθλητικό κέντρο στην Κρήτη λόγω σωρείας παραβάσεων

Χανιά
«Σφράγισαν» αθλητικό κέντρο στην Κρήτη λόγω σωρείας παραβάσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λουκέτο στο χώρο άθλησης για 48 ώρες

Αναστολή λειτουργίας επαγγελματικών εγκαταστάσεων για 48  ώρες επιβλήθηκε μετά τους ελέγχους που διεξήγαγαν συνεργεία της Α.Α.Δ.Ε., τις προηγούμενες ημέρες, σε επιχείρηση των Χανίων. Όπως ανακοινώθηκε, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκαν σωρεία φορολογικών παραβάσεων Σύμφωνα με τη ΔΟΥ Χανίων:

«Η επιχείρηση δραστηριοποιούνταν ως Αθλητικό Κέντρο,  (Γυμναστήριο / Κέντρο σωματικής ευεξίας) με Τμήματα Ρυθμικής, Κλασικού Μπαλέτου, Μοντέρνου & Σύγχρονου Χορού, Hip-Hop, Funky, Tzaz, κολύμβησης, ποδοσφαίρου, Υδατοσφαίρισης, πολεμικών τεχνών, τένις, Aqua Aerobic, με προγράμματα γυμναστικής & training και ολοήμερη απασχόληση παιδιών, ενώ είχε δηλωθεί ως αθλητικός σύλλογος.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκαν σωρεία φορολογικών παραβάσεων και εφαρμόστηκαν αρχικά τα προαναφερόμενα μέτρα.Η ανωτέρω επιχείρηση δραστηριοποιείται περιαστικά των Χανίων.

Υπάλληλοι της Α.Α.Δ.Ε. σε συνεργασία με την αστυνομία προχώρησαν στην προβλεπόμενη από το νόμο σφράγιση της ανωτέρω επιχείρησης για 48/ώρες.

Εφαρμόζοντας τις εντολές του Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε., για το έτος 2020, βρίσκονται καθημερινά κλιμάκια προληπτικού ελέγχου σε υπηρεσία, για την εφαρμογή της φορολογικής νομοθεσίας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News