Χανιά: Το θρίλερ με νεαρή γυναίκα που απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι

Κρήτη
Χανιά: Το θρίλερ με νεαρή γυναίκα που απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη κινητοποίηση από αστυνομία και πυροσβεστική

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η υπόθεση νεαρής γυναίκας στην περιοχή του Κουμπέ στα Χανιά που από το πρωί απειλούσε ότι θα βάλει φωτιά στο διαμέρισμα της μέσα στο οποίο βρισκόταν και η 14χρονη κόρη της ενώ λίγες ώρες αργότερα απειλούσε να πέσει από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου.

Δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής μαζί με ειδικούς διαπραγματευτές προσπαθούν για ώρες να μεταπείσουν τη γυναίκα.

Το χρονικό

Εκτός εαυτού η νεαρή γυναίκα απειλούσε να πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού της που βρίσκεται στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή του Κουμπέ.

Δε δίστασε να σκαρφαλώσει σε διπλανό παράθυρο, κι από εκεί ξανά στο μπαλκόνι, με κινήσεις που κόβουν την ανάσα. 

Σε κατάσταση αλλοφροσύνης έβριζε τους διαπραγματευτές που προσπαθούσαν να την πείσουν να κατέβει.

Λίγες ώρες νωρίτερα η νεαρή γυναίκα σε άσχημη ψυχική κατάσταση απειλούσε να κάψει το σπίτι μέσα στο οποίο βρισκόταν και η 14χρονη κόρη της.

Τρομαγμένο το κορίτσι ειδοποίησε με ένα μήνυμα τον πατέρα του. 

Ο πρώην σύζυγος της νεαρής γυναίκας ειδοποίησε την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο ενώ το μεσημέρι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τη βοήθεια κλιμακοφόρου οχήματος κατάφεραν να απομακρύνουν με ασφάλεια την ανήλικη.

Νωρίς το απόγευμα στο σημείο κλήθηκε γερανοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Ρέθυμνο ενώ λίγο αργότερα έφτασε από το Ηράκλειο ειδική ομάδα διαπραγματευτών.

 Τον Απρίλιο του 2016 η γυναίκα είχε κινητοποιήσει ξανά τις αρχές απειλώντας ότι θα πέσει από το μπαλκόνι τους σπιτιού της και μια ακόμη φορά από το λόφο Καστέλι στην  παλιά πόλη των Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News