Συνάντηση Πολάκη – Καλογερή με επίκεντρο τα Χανιά

Χανιά
Συνάντηση Πολάκη – Καλογερή με επίκεντρο τα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βολές κατά Κυβέρνησης – Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης για καθυστερήσεις στις εγκρίσεις έργων

Βολές κατά της κυβέρνησης αλλά και κατά της αποκεντρωμένης διοίκησης Κρήτης για αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στις εγκρίσεις έργων, εξαπέλυσε σήμερα ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης σε συνάντηση του με τον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Καλογερή για τα μεγάλα ζητήματα της περιφερειακής ενότητας.0

 Ζήτησε τη σύγκληση ευρείας σύσκεψης για το λόφο Καστέλι, αναφέρθηκε επικριτικά στην απόφαση του Πολυτεχνείου και προσωπικά στον Βασίλη Διγαλάκη με αφορμή την εκχώρηση των ακινήτων του ιδρύματος σε ιδιώτες .

Επίθεση στην κυβέρνηση αλλά και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης με φόντο μεγάλα έργα των Χανίων τα οποία ενώ ήταν δρομολογημένα έχουν βαλτώσει , εξαπέλυσε μετά τη συνάντηση του με τον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Καλογερή, ο βουλευτής Χανίων και πρώην Υπουργός Παύλος Πολάκης. Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίσθηκε απέναντι στη μέχρι σήμερα τακτική της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Ο Παύλος Πολάκης υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διέθεσε στην Κρήτη για την αποκατάσταση των καταστροφών από τα καιρικά φαινόμενα του Φεβρουαρίου του 2019, 248 εκατομμύρια ευρώ.

Αφού ενημερώθηκε για την πορεία του προγράμματος δακοκτονίας, ο πρώην  Υπουργός κατηγόρησε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για όψιμη παρέμβαση στην Ευρωπαϊκή Ένωση προκειμένου να αποζημιωθούν οι παραγωγοί που επλήγησαν την προηγούμενη ελαιοκομική περίοδο.

Δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί και για την αξιοποίηση των κτηρίων του Πολυτεχνείου με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς απέναντι στον υφυπουργό Παιδείας Βασίλη Διγαλάκη.

Στη συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων συμμετείχαν πρώην βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News