Πάνω από 10 οι νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό στα νοσοκομεία της Κρήτης - Παραμένει στη ΜΕΘ ο 59χρονος  

Κρήτη
Πάνω από 10 οι νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό στα νοσοκομεία της Κρήτης - Παραμένει στη ΜΕΘ ο 59χρονος  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ασθενείς που νοσηλεύονται με κορωνοϊό σε Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο - Ξεπέρασαν τα 400 τα κρούσματα στην Κρήτη, από το Μάρτιο

Περισσότεροι από 10 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονταν, μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, στα νοσοκομεία της Κρήτης.

Μάλιστα, ένας εξ’ αυτών εξακολουθούσε να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Βενιζελείου.

Αναλυτικότερα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου νοσηλεύονταν, συνολικά, 6 ασθενείς στην ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Κορωνοϊού (ΜΑΚ).

Στη ΜΕΘ του Βενιζελείου εξακολουθούσε να νοσηλεύεται ο 59χρονος άνδρας, ενώ, στην Ειδική Μονάδα Covid παρέμεναν τόσο η 83χρονη (από τον οίκο ευγηρίας), όσο και ο 73χρονος που νοσηλευόταν στη Μονάδα, ήδη, από την Τετάρτη.

Στη Μονάδα Κορωνοϊού του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, νοσηλεύονταν - μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής - 4 άτομα με κορωνοϊό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, και οι 4 έχουν ήπια συμπτώματα.

Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στην Ειδική Μονάδα Covid, εισήχθη ο 76χρονος, ο οποίος, αρχικά, είχε τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Σημειώνεται ότι η 65χρονη που νοσηλευόταν, τα τελευταία 24ωρα, στην εν λόγω Μονάδα του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, επρόκειτο να μεταφερθεί στη ΜΑΚ του ΠΑΓΝΗ.

«Έσπασε» το φράγμα των 400 κρουσμάτων η Κρήτη

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό, τα καταγεγραμμένα κρούσματα στην Κρήτη, από την αρχή της πανδημίας, μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής, ξεπέρασαν τα 400.

Ειδικότερα, καταγράφονταν 413 κρούσματα κατατάσσοντας την Κρήτη, την 5η περιοχή με τα περισσότερα κρούσματα στην Ελλάδα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News