Μηχανοκίνητη πορεία στα Χανιά: Διαμαρτυρήθηκαν για τα περιοριστικά μέτρα

Χανιά
Μηχανοκίνητη πορεία στα Χανιά: Διαμαρτυρήθηκαν για τα περιοριστικά μέτρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στα Χανιά για τα περιοριστικά μέτρα που αποφασίστηκαν για το νομό Χανίων

Δεκάδες αυτοκίνητα και μηχανές στους δρόμους των Χανίων το μεσημέρι της Δευτέρας για να διαμαρτυρηθούν για τα περιοριστικά μέτρα που αποφασίστηκαν.

Ειδικότερα, πολίτες των Χανίων κατέβηκαν με μηχανές και αυτοκίνητα στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για την παράταση των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Πρόκειται για μία διαμαρτυρία, η οποία διοργανώθηκε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από μία ομάδα, η οποία αποκαλείται «Ελεύθερα Σκεπτόμενοι Πολίτες των Χανίων» και οι οποίοι έκαναν μηχανοκίνητη πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Η αφετηρία της πορείας των μηχανών και των οχημάτων ήταν ο κόμβος Μουρνιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι προπορευόταν αυτών ένα φορτηγό αυτοκίνητο, στην καρότσα του οποίου κρητικοί μουσικοί έπαιζαν ζωντανά μουσική.

Η πορεία που ακολούθησαν ήταν μέσω των οδών Γογονή, Ηρακλείου, Νεάρχου, Σφακιανάκη, κατευθύνθηκε στην πλατεία Δικαστηρίων όπου και ολοκληρώθηκε με ανακοίνωση των βασικών αιτημάτων με κυρίαρχο την άρση των περιοριστικών μέτρων στο όνομα των «δημοκρατικών ελευθεριών».

Φτάνοντας εκεί οι συμμετέχοντες, τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που συνέχισαν την πορεία στους κεντρικούς της πόλης των Χανίων.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News