Χανιά

Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χανίων: Θετικός στον κορωνοϊό υπάλληλος

Κρούσμα κορωνοϊού σε Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Χανίων

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε υπάλληλος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Χανίων - Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ.)

Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με την ανακοίνωση, όλοι οι εργαζόμενοι της Επιχείρησης θα υποβληθούν σε διαγνωστικούς ελέγχους από την Κινητή Μονάδα Υγείας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση το Σάββατο, οι εγκαταστάσεις της δημοτικής επιχείρησης θα απολυμανθούν, ενώ λόγω του κρούσματος, αναστέλλεται προσωρινά η εξυπηρέτηση των πολιτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της επιχείρησης έχει ως εξής:

«Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Χανίων – Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ.) ενημερώνει ότι, υπάλληλος της, διαγνώστηκε με COVID-19.

Το επιβεβαιωμένο κρούσμα, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. παραμένει σε κατ οίκον περιορισμό, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών του.

Για το λόγο αυτό, όλοι οι εργαζόμενοι της Επιχείρησης θα υποβληθούν σε διαγνωστικούς ελέγχους από την Κινητή Μονάδα Υγείας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διαχείριση των κρουσμάτων COVID-19, η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ. θα προβεί αύριο, Σάββατο, σε απολύμανση τόσο του χώρου των γραφείων της στο Μεγάλο Αρσενάλι όσο και στους υπόλοιπους χώρους που διαθέτει.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των διαγνωστικών ελέγχων στους εργαζομένους της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ., από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης αναστέλλεται η εξυπηρέτηση του κοινού στο κεντρικό της κτίριο (Μεγάλο Αρσενάλι)».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια