Χανιά

Χανιά: Αυτές είναι οι περιοχές που θα πραγματοποιηθεί διακοπή κυκλοφορίας και νερού

Λόγω εργασιών από την Τετάρτη 26 Αυγούστου – Αναλυτικά πληροφορίες

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) σας ενημερώνει ότι από την Τετάρτη 26-08-2020 θα πραγματοποιηθεί τμηματική διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην περιοχή Γαλατάς μήκους περίπου 1.700μ (Δεξαμενή Γαλατά – Εκκλησία Αγ. Αντωνίου – Βασιλείου Ρουμελιωτάκη – Ελ. Σκοπευτών –Μ. Κατράκη έως Ψαθί – Κόμβος Γαλατά) για τις αναγκαίες εργασίες κατασκευής αγωγού ύδρευσης προς Σταλό και Κάτω Δεξαμενή Γαλατά.

Επίσης την Τετάρτη 26-08-2020 από 08:00πμ έως 14:00μμ θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στην περιοχή της Μοναχής Ελιάς Βαμβακόπουλου, Παρηγοριάς και Γαλατά. Σημειώνεται ότι η διακοπή είναι πιθανό να περιορισθεί χρονικά, σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, επομένως όλο αυτό το διάστημα τα δίκτυα ύδρευσης θα θεωρούνται υπό πίεση.

Οι ανωτέρω ρυθμίσεις γίνονται για την κατασκευή και διασύνδεση νέων αγωγών ύδρευσης στο πλαίσιο του έργου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. «Αντικαταστάσεις Δικτύων Ύδρευσης στις Δ.Ε Χανίων –Νέας Κυδωνίας – Σούδας – Ελευθέριου Βενιζέλου και Θερίσου του Δήμου Χανίων» προϋπολογισμού 1.370.000 (χωρίς ΦΠΑ) που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια