ΔΕΥΑΧ: Που θα γίνει διακοπή νερού

Χανιά
ΔΕΥΑΧ: Που θα γίνει διακοπή νερού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Τρίτη 18 Αυγούστου

Διακοπή νερού θα πραγματοποιηθεί στα Περιβόλια Δ.Ε Θερίσου καθώς και στην περιοχή της Χαλέπας, την Τρίτη 18 Αυγούστου,  λόγω εργασιών. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) σας ενημερώνει ότι την Τρίτη 18-08-2020 από 08:30π.μ. έως 13.00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στον οικισμό Περιβόλια Δ.Ε Θερίσου καθώς και στην περιοχή της Χαλέπας δυτικά της οδού Δαγκλή.

Η διακοπή υδροδότησης  στον οικισμό Περιβόλια, θα γίνει για διασύνδεση νέου αγωγού ύδρευσης που κατασκευάζεται από συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στην οδό Ελευθερίας Περιβολιών.

Παράλληλα, για την περιοχή της Χαλέπας, η διακοπή θα πραγματοποιηθεί για την τοποθέτηση βάνας σε αγωγό ύδρευσης της οδού Βιβιλάκη προκειμένου να μετατοπισθεί το δίκτυο ύδρευσης της οδού στα πλαίσια υπογειοποίησης του δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ στην οδό Βιβιλάκη.

Σημειώνεται ότι η διακοπή είναι πιθανό να περιορισθεί χρονικά, σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, επομένως όλο αυτό το διάστημα τα δίκτυα ύδρευσης θα θεωρούνται υπό πίεση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News