Του πήρε χρήματα και κινητό χθες και σήμερα συνελήφθη

Χανιά
Του πήρε χρήματα και κινητό χθες και σήμερα συνελήφθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρήματα και κινητό κατάφερε να αφαιρέσει αλλοδαπός από οικία ημεδαπού στα Χανιά, ωστόσο, μέσα σε λίγες ώρες εντοπίστηκε από την αστυνομία και συνελήφθη

Χειροπέδες σε αλλοδαπό που «μπούκαρε» σε σπίτι στα Χανιά και έκλεψε το ποσό των ογδόντα ευρώ από ημεδαπό, καθώς και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε σήμερα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Άμεσης Δράσης.

Ωστόσο κατά την σύλληψή του και μετά από έλεγχο των αστυνομικών εντοπίστηκε εκτός το κινητό τηλέφωνο του θύματος και το χρηματικό ποσό καθώς και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθη, αλλοδαπός για κλοπή και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών              

Συνελήφθη, σήμερα (12.08.2020) το μεσημέρι στα Χανιά, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Άμεσης Δράσης Χανίων, αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες (11.08.2020) το βράδυ, ο ανωτέρω αλλοδαπός αφαίρεσε από οικία ημεδαπού, κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ενώ σε έλεγχο που του  πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο και μέρος του αφαιρεθέν χρηματικού ποσού, τα οποία και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News