Αρνητικά και τα 17 τεστ κορωνοϊού υπαλλήλων του Δήμου Χανίων

Χανιά
Αρνητικά και τα 17 τεστ κορωνοϊού υπαλλήλων του Δήμου Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έγιναν στα πλαίσια ιχνηλάτησης της εργαζόμενης που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

Αρνητικά ήταν τελικά τα αποτελέσματα και των 17 τεστ για κορωνοϊό, που πραγματοποιήθηκαν στους εργαζομένους του τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, οι οποίοι είχαν υποβληθεί σε διαγνωστικούς ελέγχους στα πλαίσια ιχνηλάτησης θετικού κρούσματος μιας υπαλλήλου.

Υπενθυμίζεται πως θετική στον κορωνοιό βρέθηκε μια εργαζόμενη σε υπηρεσία του Δήμου Χανίων, μετά από τεστ που υπεβλήθη με δική της πρωτοβουλία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε εκτός Κρήτης σε κοινωνική εκδήλωση, στην οποία εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού.

Ειδικότερα, η κοπέλα μετά την επιστροφή της στην Κρήτη, ενημερώθηκε από τις ειδήσεις ότι εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού, στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

Έτσι αμέσως έσπευσε να κάνει το τεστ με δική της πρωτοβουλία. Το τεστ βγήκε θετικό, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ωστόσο η κοπέλα μέχρι στιγμής είναι ασυμπτωματική, και βρίσκεται σε καραντίνα.

Χτες υπεβλήθησαν σε τεστ δεκαεπτά άτομα που εργάζονται μαζί της, συμπεριλαμβανομένου του πολιτικού προϊστάμενου της υπηρεσίας.

Η υπηρεσία παρέμεινε κλειστή σήμερα για προληπτικούς λόγους και για απολύμανση των χώρων, όμως εφόσον όλα τα δείγματα βγήκαν αρνητικά, αύριο θα λειτουργήσει κανονικά.

Η ανακοίνωση του Δήμου Χανίων:

Αρνητικά βγήκαν τα αποτελέσματα των ελέγχων, που πραγματοποιήθηκαν στους εργαζομένους του τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών, οι οποίοι είχαν υποβληθεί σε διαγνωστικούς ελέγχους προκειμένου να διαπιστωθεί η υγεία τους και να προληφθεί η μετάδοση του ιού.

Έπειτα από την απολύμανση όλων των χώρων του Δημαρχείου σύμφωνα με τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την διαχείριση των κρουσμάτων Covid-19, οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Χανίων θα υποδέχονται κανονικά το κοινό από αύριο, 05 Αυγούστου 2020.

 Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News