Δράση του Πολυδύναμου Κέντρου Χανίων του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος»

Χανιά
Δράση του Πολυδύναμου Κέντρου Χανίων του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εικαστική παρέμβαση σε τοίχο έξω από το τμήμα των επειγόντων περιστατικών

Τα μέλη της ομάδας απεξάρτησής από το αλκοόλ του Πολυδύναμου Κέντρου Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ έβαψαν και φρόντισαν, την Πέμπτή 30/07/2020, την είσοδο των επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων "Ο Άγιος Γεώργιος". Παράλληλα με την δράση πραγματοποιήθηκε μια μικρή εικαστική παρέμβαση σε τοίχο έξω από το τμήμα των επειγόντων περιστατικών.

Η δράση αυτή προέκυψε από την ανάγκη των μελών της ομάδας να προσφέρουν και αυτοί με την σειρά τους σε ένα χώρο όπου κατά καιρούς έχουν ζητήσει και οι ίδιοι βοήθεια.

Κατά την διάρκεια της δράσης τα μέλη της ομάδας ξεπερνώντας τις δυσκολίες των υψηλών θερμοκρασιών έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Συγκινητικές ήταν και οι αντιδράσεις του προσωπικού αλλά και των ανθρώπων που βρέθηκαν την ημέρα εκείνη στα επείγοντα, οι οποίοι επαίνεσαν την πρωτοβουλία για αυτή τη δράση.

Τα μέλη και το προσωπικό του Πολυδύναμου Κέντρου Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε 7η ΥΠΕ Κρήτης, το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων κ Γεώργιο Μπέα για τη συνεργασία, υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση και ευελπιστούμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας.

Ευχαριστούμε επίσης την καλλιτέχνιδα Αλκυόνη Φλουρή για τη δημιουργία του εικαστικού έργου, την τεχνική υπηρεσία του Νοσοκομείου για τη βοήθεια που παρείχε κατά τη διάρκεια της δράσης, όπως επίσης και τον σύλλογο οικογένειας ΚΕΘΕΑ Αριάδνη Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News