Χανιά: Χωρίς νερό οι περιοχές γύρω από την Δεξαμενή Αη Γιάννη

Χανιά
Χανιά: Χωρίς νερό οι περιοχές γύρω από την Δεξαμενή Αη Γιάννη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπή του νερού λόγω εργασιών - Μέχρι πότε θα διαρκέσει

Σε ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την διακοπή του νερού στις περιοχές γύρω από την «Δεξαμενή Αη Γιάννη» καθώς και τις περιοχές που υδρεύονται από τα πιεστικά της δεξαμενής, προχωράει η Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Όπως αναφέρεται θα πραγματοποιηθούν εργασίες διασύνδεσης του νέου αγωγού ύδρευσης της οδού Κατσιγάρη, την Τρίτη 28 Ιουλίου, ενώ η διακοπή του νερού θα διαρκέσει από τις 09:00π.μ. έως και  13:00μ.μ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) σας ενημερώνει ότι την Τρίτη 28-07-2020 θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού 09:00πμ – 13:00μμ στη περιοχή γύρω από την Δεξαμενή Αη Γιάννη και στην περιοχή που ευρίσκεται υψομετρικά υψηλότερα από την Δεξαμενή Αη Γιάννη (περιοχή που υδροδοτείται από τα πιεστικά του Αη Γιάννη).

Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί για τις αναγκαίες εργασίες διασύνδεσης του νέου αγωγού ύδρευσης της οδού Κατσίγαρη με τους υφιστάμενους , στα πλαίσια εργολαβίας αντικατάστασης και επέκτασης αγωγών ύδρευσης.

Σημειώνεται ότι η διακοπή είναι πιθανό να περιορισθεί χρονικά, σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, επομένως όλο αυτό το διάστημα τα δίκτυα ύδρευσης θα θεωρούνται υπό πίεση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News