Διανομή τροφίμων στο Δήμο Κισσάμου

Χανιά
Διανομή τροφίμων στο Δήμο Κισσάμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

Είδη παντοπωλείου θα διανεμηθούν στους δικαιούχους ΤΕΒΑ Δ. Κισσάμου από την Τρίτη 28 Ιουλίου και για τρείς μέρες στο Κέντρο Κοινότητας (πρώην Διαμέρισμα του Δραπανιά).

Συγκεκριμένα η διανομή αφορά τρόφιμα όπως αλεύρι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, ζυμαρικά, παξιμάδια, ρύζι, φακές και φασόλια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Δήμος Κισσάμου ενημερώνει τους πολίτες δικαιούχους του ΤΕΒΑ ότι στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες και Παροχής Συνοδευτικών Μέτρων 2019-2019-Περιφέρεια Κρήτης  ΜΙS 5029840», θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου (αλεύρι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, ζυμαρικά, παξιμάδια, ρύζι, φακές, φασόλια) στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ- από τη Τρίτη 28 Ιουλίου και για τρεις ημέρες στο Κέντρο Κοινότητας (πρώην Δημοτικό Διαμέρισμα του Δραπανιά).

Εφαρμόζοντας τα μέτρα προφύλαξης για τη δημόσια υγεία όπως προβλέπει η απαιτούμενη πρόληψη και αντιμετώπιση έναντι της νόσου του κορωνοϊού COVID-19 η διανομή θα γίνει ως εξής.:

Κάθε ωφελούμενος θα ειδοποιείται τηλεφωνικά από τους εργαζόμενους του Κέντρου Κοινότητας προκειμένου να προσέλθει συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα για την παραλαβή της συσκευασίας.

Παρακαλούμε τους ωφελούμενους να τηρήσουν ευλαβικά τις οδηγίες προστασίας προκειμένου να μην υπάρξει σε καμία περίπτωση συγχρωτισμός στην υπηρεσία».

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News