Χανιά - Διπλό θανατηφόρο: «Έσβησε» μάνα και κόρη -«Μουδιασμένη» η Κρήτη

Κρήτη
Χανιά - Διπλό θανατηφόρο: «Έσβησε» μάνα και κόρη -«Μουδιασμένη» η Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εικόνες σοκ από την σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση δυο οχημάτων

Οι εικόνες από την άμορφη μάζα σιδερικών στην οποία μετατράπηκαν τα δύο οχήματα που ενεπλάκησαν στην σφοδρή σύγκρουση νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, επί της εθνικής οδού της Κρήτης , στο ύψος του Καλαμιού στα Χανιά μαρτυρούν το μέγεθος της τραγωδίας που ακολούθησε.

Μία οικογένεια ξεκληρίστηκε αφού μάνα και κόρη «έσβησαν» ενώ στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται σε καταστολή και ο πατέρας της οικογένειας.

Και οι 3 επέβαιναν στο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με όχημα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα μεταξύ των οποίων και ένα ανήλικο παιδί , τα οποία και δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

Πρώτα έφυγε η μάνα και μετά η κόρη

Η 60χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή ακαριαία, στην άσφαλτο της Κρήτης και μέσα σε συντρίμμια του κατεστραμμένου Ι.Χ.

Η παρουσία τη πυροσβεστικής ήταν απαραίτητη για τον απεγκλωβισμό της οικογένειας από τα συντρίμμια.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που επίσης έσπευσαν στο σημείο, μαζί με την αστυνομία, μετέφεραν τάχιστα την βαρύτατα τραυματισμένη 29χρονη κόρη στο νοσοκομείο των Χανίων που όμως και τελικά υπέκυψε, αφήνοντας «πίσω» τον πατέρα που παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο των Χανίων

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν κυρίως προληπτικά ακόμα  και οι επιβάτες του δεύτερου εμπλεκόμενου οχήματος ένας άνδρας και ένα ανήλικο παιδί, που δεν φέρουν σοβαρά τραύματα.

Το χρονικό

Σφοδρότατη ήταν η μετωπική σύγκρουση δυο οχημάτων στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης στο ύψος του Καλαμιού Χανίων, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης.

Στο σημείο έσπευσε από την πρώτη στιγμή το ΕΚΑΒ, η Τροχαία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων με δύναμη 2 οχημάτων και 5 ανδρών, καθώς χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν 3 άτομα.

Από την σύγκρουση «έφυγε» ακαριαία η 60χρονη, ενώ δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, από Ρέθυμνο και Χανιά, παρέλαβαν  4 τραυματίες, εκ των οποίων οι 2 σε σοβαρή κατάσταση, με την 29χρονη κοπέλα τελικά να χάνει την μάχη.

Άγνωστα παραμένουν ακόμα τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου, που είχε ως αποτέλεσμα 2 ακόμα νεκρούς στους δρόμους της Κρήτης, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 14.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News