Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Νέα μαρτυρία «φωτιά» - Ο 27χρονος είχε χτυπήσει με το αυτοκίνητο και άλλη γυναίκα

Κρήτη
Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Νέα μαρτυρία «φωτιά» - Ο 27χρονος είχε χτυπήσει με το αυτοκίνητο και άλλη γυναίκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γυναίκα γλίτωσε από τύχη, όταν εκείνη την στιγμή εμφανίστηκε από γειτονικό χωράφι, ένα τρακτέρ με ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, τρέποντας σε φυγή τον δράστη.

Στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου, πριν από ένα χρόνο στο Κολυμπάρι των Χανίων, συγκλονιστική είναι η μαρτυρία και μιας άλλης γυναίκας, που θα μπορούσε να είχε την τραγική τύχη της Σούζαν Ίτον. Μιλώντας στο MEGA, η γυναίκα περιγράφει τις μαρτυρικές στιγμές που έζησε, όταν της επιτέθηκε o 27χρονος που κατηγορείται ως δολοφόνος της βιολόγου.

Είναι η μαρτυρία μιας Γερμανίδας, που γλίτωσε κατά τύχη από το στόχαστρο του 27χρονου Κρητικού, λίγες μόλις μέρες πριν δολοφονήσει όπως ομολόγησε την Αμερικανίδα βιολόγο, Σούζαν Ίτον.

«Ήμουν στην Κίσαμο και έκανα βόλτα με το ποδήλατό μου, ξαφνικά είδα και άκουσα ένα αυτοκίνητο να οδηγεί πίσω μου. Ξαφνικά το άσπρο αυτοκίνητο, κάνει μια μανούβρα, στα αριστερά μου, με χτυπάει, χάνω την ισορροπία μου και πέφτοντας έπαθα διάσειση», είπε η γυναίκα.

Η 67χρονη γυναίκα που κατάγεται από τη Γερμανία, μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε πέρυσι το καλοκαίρι, όταν ο 27χρονος την εντόπισε σε ερημική τοποθεσία και την χτύπησε με το αυτοκίνητό του, ρίχνοντάς την αναίσθητη στο δρόμο.

Η γυναίκα γλίτωσε από τύχη, όταν εκείνη την στιγμή εμφανίστηκε από γειτονικό χωράφι, ένα τρακτέρ με ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, τρέποντας σε φυγή τον δράστη.

«Το ανδρόγυνο είπε, “είναι τρελό, είναι τρελό αυτό που σου έκανε”. Ίσως ήταν μεθυσμένος, με μετέφεραν με το αυτοκίνητό τους, μου έδωσαν νερό και προσεχτικά μου έδεσαν το αριστερό χέρι. Σπάσατε το αριστερό σας χέρι; Ναι, μερικές μέρες μετά πήγα στο γιατρό και έχω φωτογραφίες με τα δάχτυλα μου σπασμένα», συνέχισε η 67χρονη.

Λίγες μέρες μετά, ο 27χρονος χτυπάει με το αυτοκίνητό του την 60χρονη βιολόγο και στην συνεχεία την δολοφονεί με φρικτό τρόπο. «Η ζωή σας σώθηκε από τύχη… Ναι το ξέρω αυτό, το ξέρω, και ξέρω και ποιοι είναι οι άγγελοι μου, και το βράδυ που πάω στο δωμάτιό μου κλαίω γοερά», πρόσθεσε η ίδια.

Η Γερμανίδα στην κατάθεσή της υποστήριξε ότι ο δράστης την χτύπησε εσκεμμένα με το αυτοκίνητό του. «Θέλω να τονίσω με απόλυτη βεβαιότητα ότι το χτύπημα ήταν με πρόθεση και όχι τροχαίο ατύχημα με μεγάλη ταχύτητα», είπε χαρακτηριστικά. «Αργότερα αφού ενημερώθηκα για το περιστατικό της δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας στα Χανιά θεώρησα ότι το συμβάν που συνέβη σε εμένα μπορεί να σχετίζεται με τον ίδιο δράστη», πρόσθεσε.

 Η 67χρονη Γερμανίδα που γλίτωσε από θαύμα είναι μόνο μία από τις 7 τουλάχιστον γυναίκες που έχουν καταγγείλει ότι έπεσαν θύματα του 27χρονου καθ’ ομολογία δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον.

enikos

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News