Βράβευσαν μαθητές και φοιτητές στα Χανιά για την οδική ασφάλεια

Χανιά
Βράβευσαν μαθητές και φοιτητές στα Χανιά για την οδική ασφάλεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνολικά βραβεύτηκαν 16 ομάδες από νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και ΑΕΙ

Παρουσία του υφυπουργού Παιδείας Βασίλη Διγαλάκη, πραγματοποιήθηκε στα Χανιά, τελετή βράβευσης μαθητών και φοιτητών που συμμετείχαν στον 5ο διαγωνισμό πολυμέσων για την οδική ασφάλεια, στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα ζωής.

«Η αντιμετώπιση του προβλήματος πρέπει να είναι πολυεπίπεδη και απαιτεί υποδομές καθώς και καλλιέργεια ατομικής και κοινωνικής ευθύνης», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Διγαλάκης.

Το μήνυμα τους στο ζήτημα της αντιμετώπισης της μάστιγας των τροχαίων έστειλαν από την πλευρά τους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, φοιτητές και σπουδαστές στο πλαίσιο του 5ου μαθητικού – φοιτητικού διαγωνισμού πολυμέσων για την οδική ασφάλεια.

Η τελετή βράβευσης όσων διακρίθηκαν στον διαγωνισμό πραγματοποιήθηκε στον χώρο του δημοτικού κινηματογράφος Κήπος στα Χανιά.

Τον 5ο μαθητικό φοιτητικό διαγωνισμό πολυμέσων για την οδική ασφάλεια διοργάνωσε ο Σύλλογος Αρωγής Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων ο Άγιος Χριστόφορος, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, το Επιμελητήριο και άλλους φορείς.

Συνολικά βραβεύτηκαν 16 ομάδες από νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, ΑΕΙ με τους νικητές να λαμβάνουν από ένα ποδήλατο, ενώ δόθηκαν και τιμητικοί έπαινοι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News