Έφυγε από τη ζωή ένας αγαπητός αυτοδιοικητικός

Χανιά
Έφυγε από τη ζωή ένας αγαπητός αυτοδιοικητικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποχαιρετούν τον πρώην Δήμαρχο Κολυμβαρίου

Έφυγε από τη ζωή ο Πολυχρόνης Πολυχρονίδης, πρώην δήμαρχος Κολυμβαρίου. Σύσσωμοι οι αυτοδιοικητικοί της Κρήτης αποχαιρετούν τον άνθρωπο που ηγήθηκε για 2 θητείες της δημαρχιακής αρχής.

Η ΠΕΔ Κρήτης για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Κολυμβαρίου Πολυχρόνη Πολυχρονίδη

"Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης κ. Γ. Κουράκης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος  Πολυχρόνη Πολυχρονίδη,  πρώην Δημάρχου Κολυμβαρίου .

Ο εκλιπών υπήρξε από τους πρωτεργάτες Δημάρχους των Καποδιστριακών Δήμων και υπηρέτησε για 2 θητείες ως Δήμαρχος στο Δήμο Κολυμβαρίου. Το έργο που άφησε, ιδιαίτερα στον τομέα του πολιτισμού και του περιβάλλοντος θα μείνει ανεξίτηλο στο χρόνο.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του."

Δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης: "αποτελούσε για μένα ένα μεγάλο σχολείο"

“Ο Πολυχρόνης Πολυχρονίδης υπήρξε ένα μεγάλο κεφάλαιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και για τον τόπο του γενικότερα. Λάτρης της Αυτοδιοίκησης, οραματιστής και διορατικός, ευφυής και εργατικός, άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του αρχικά ως Αντινομάρχης Πρωτογενή Τομέα Χανίων και στη συνέχεια, ως Δήμαρχος Κολυμβαρίου. Πολυσχιδής ως προσωπικότητα, με ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα ανάπτυξης, πολιτισμού και περιβάλλοντος, αφήνει πίσω του έργο που αναδεικνύει τον τόπο μας, το οποίο  θα παραμείνει “κτήμα” στις επόμενες γενιές.

  Προσωπικά, η θλίψη για την απώλεια του, ως στενό κι αγαπημένο μέλος της οικογένειάς μας, είναι μεγάλη  καθώς η συζήτηση και η συναναστροφή μαζί του, αποτελούσαν για μένα ένα “μεγάλο σχολείο”. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News