Χανιά

Η οικονομία των Χανίων βασίζεται στον τουρισμό - το στοίχημα της νέας καμπάνιας

Αντώνης Ροκάκης: Επιχειρήσεις και εργαζόμενοι χρειάζονται ενίσχυση και άμεσα

Το Επιμελητήριο Χανίων αναλαμβάνει Διαφημιστική Δράση για την Προβολή της Υγειονομικής Ασφάλειας και της Ελκυστικότητας των Χανίων στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

Στρατηγικός στόχος η επικοινωνία σε 3.000.000 Ευρωπαίους και 300.000 Έλληνες ενεργούς ταξιδιώτες ότι η τουριστική αγορά των Χανίων είναι -όπως πάντοτε- υπέροχη, ανοιχτή και ασφαλής.

«Ο Τουρισμός στα Χανιά, αποτελεί τα τελευταία χρόνια τη βαριά βιομηχανία της τοπικής οικονομίας με αποτέλεσμα το πλήγμα της αιφνίδιας πανδημίας του Covid-19, σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα, προδιαγράφεται ιδιαίτερα σκληρό και για τις επιχειρήσεις μας, ακολουθώντας την παγκόσμια αλλά και εγχώρια τάση της αγοράς μέχρι σήμερα. Καθώς οι στιγμές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, ο κάθε θεσμικός φορέας οφείλει με σεβασμό στην επιχειρηματική κοινότητα και στην ίδια την κοινωνία να εξαντλήσει στο μέγιστο δυνατόν τα περιθώρια άμεσης και αποτελεσματικής του δράσης στην πράξη, συμβάλλοντας ενεργά στη στρατηγική προσπάθεια της Ελληνικής Πολιτείας για την επανεκκίνηση της εθνικής οικονομίας» αναφέρει μεταξύ άλλων στο Ράδιο 98.4 ο Πρόεδρος του Αντώνης Ροκάκης.

Λέει ότι για τα Χανιά η τουριστική οικονομία αφορά πάνω από το 55% των επιχειρηματιών κι αναφέρει πως υπάρχουν περιοχές όπως ο Πλατανιάς, όπου η ενίσχυση είναι επιβεβλημένη καθώς μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα το 80% των καταστημάτων ήταν κλειστό.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια