Ένας ξεχωριστός ποδοσφαιρικός αγώνας στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Αγιάς Χανίων

Χανιά
Ένας ξεχωριστός ποδοσφαιρικός αγώνας στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Αγιάς Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας είχε συμβολικό χαρακτήρα, με τα μέλη των δύο ομάδων να μεταφέρουν μήνυμα ζωής και αλληλεγγύης

Ένας ξεχωριστός ποδοσφαιρικός αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Αγιάς Χανίων, με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών» την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020.

Ο αγώνας έγινε με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης του Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Αγιάς Χανίων, του ΚΕ.Θ.Ε.Α. ΑΡΙΑΔΝΗ, που διαθέτει ομάδα αυτοβοήθειας και συμβουλευτικής κρατουμένων στο Κατάστημα Κράτησης και των εκδόσεων Ραδάμανθυς, που λειτούργησαν εργαστήριο δημιουργικής γραφής για τους κρατουμένους, πέρυσι τον Οκτώβρη.

Στην ποδοσφαιρική συνάντηση αγωνίστηκαν ομάδα κρατουμένων και ομάδα από μέλη των συνδιοργανωτών, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 17-5.

Ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης του Καταστήματος κ. Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος απένειμε κύπελλο στην νικήτρια ομάδα των κρατουμένων, ενώ ακολούθησε διανομή ενημερωτικών εντύπων για τα προγράμματα που εφαρμόζονται από το ΚΕ.Θ.Ε.Α. στα Καταστήματα Κράτησης.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας είχε συμβολικό χαρακτήρα, με τα μέλη των δύο ομάδων να μεταφέρουν μήνυμα ζωής και αλληλεγγύης, σε όσους αγωνίζονται για μια ζωή μακριά από ουσίες και εξαρτήσεις.

Η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής στηρίζει τις διοργανώσεις αυτές, που έχουν ξεχωριστή σημασία και εντάσσονται στην γενικότερη  προσπάθεια για την ομαλή επανένταξή των κρατουμένων στο κοινωνικό σύνολο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News