19ο κρούσμα κορωνοϊού στην Κρήτη: Αρνητικός και στο 4ο τεστ ο 21χρονος Σουηδός

Χανιά
19ο κρούσμα κορωνοϊού στην Κρήτη: Αρνητικός και στο 4ο τεστ ο 21χρονος Σουηδός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλά τα νέα για τον 21χρονο Σουηδό ο οποίος θα πάρει άμεσα εξιτήριο

Αρνητικό και το τέταρτο τεστ στο οποίο υπεβλήθη ο 21χρονος Σουηδός, ο οποίος εργάζεται στα Χανιά και νοσηλεύεται σε πολύ καλή κατάσταση στη μονάδα Covid του Νοσοκομείου Χανίων. 

Συνεπώς δεν εμπνέει καμία ανησυχία η κατάστασή του και αυτό σημαίνει ότι τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες, η περιπέτεια για τον 21χρονο θα λάβει τέλος και θα πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο. 

Ο 21χρονο Σουηδός, υπενθυμίζουμε, ότι είχε υποβληθεί σε άλλα τρία τεστ ανίχνευσης, όπου στο πρώτο και το δεύτερο, είχαν βγει ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό, ωστόσο το τρίτο και το τέταρτο ήταν αρνητικά. 

Αρνητικά τεστ

Υπενθυμίζεται ότι μεγάλη αναστάτωση, είχε προκαλέσει η υπόθεση του 21χρονου, λόγω της φύσεως της δουλειάς του, καθώς ερχόταν σε επαφή με αρκετό κόσμο.

Επτά άτομα είχαν υποβληθεί σε τεστ ιχνηλάτησης από το στενό του περιβάλλον, τα οποία ήταν αρνητικά, ενώ και στην Αμερικανική Βάση σήμανε «συναγερμός», καθώς ερχόταν σε επαφή με στρατιωτικούς, οι οποίοι ήταν πελάτες της εταιρείας που εργαζόταν.

Ωστόσο και τα τέσσερα τεστ στα οποία υπεβλήθησαν οι στρατιωτικοί που είχαν έρθει σε επαφή με τον 21χρονο και αυτά ήταν αρνητικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News