Έκρυβε στο σπίτι του ηρωίνη σε μορφή βράχου, άνδρας στα Χανιά

Χανιά
Έκρυβε στο σπίτι του ηρωίνη σε μορφή βράχου, άνδρας στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, προχώρησε η Αστυνομία στα Χανιά

Στην κατοχή του, ύστερα από έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε και σε αποθήκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα 93 γραμμαρίων ηρωίνης σε μορφή βράχου και μια ζυγαριά ακριβείας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθη, αλλοδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στα Χανιά

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 90 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου και ζυγαριά ακριβείας

Συνελήφθη, χθες (26.06.2020) το βράδυ στο Χανιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, αλλοδαπός   για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (26.06.2020) το βράδυ από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα σε οικία και αποθήκη ιδιοκτησίας του αλλοδαπού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 93 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου και
  • ζυγαριά ακριβείας

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανιών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News