default-image

Θλίψη στον ιατρικό κόσμο – Έφυγε από τη ζωή η γιατρός Δόμνα Τριανταφυλλίδου

Χανιά
Θλίψη στον ιατρικό κόσμο – Έφυγε από τη ζωή η γιατρός Δόμνα Τριανταφυλλίδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γιατρός που υπηρέτησε με αφοσίωση και ανιδιοτέλεια τους πολίτες των Χανίων

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα η γιατρός της Α' Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, με βαθμό Διευθύντριας, Δόμνα Τριανταφυλλίδου.

Σύσσωμος ο ιατρικός κόσμος εκφράζει τη βαθιά του θλίψη στο άγγελμα του θανάτου μίας εξαίρετης γιατρού, που υπηρέτησε την επιστήμη της, με αφοσίωση και ανιδιοτέλεια προσφέροντας στους πολίτες των Χανίων, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν και τα συλλυπητήρια μηνύματα.

Ειδικότερα, η 7η ΥΠΕ Κρήτης σε συλλυπητήριο μήνυμά της αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή το άγγελμα του θανάτου της ιατρού της Α΄ Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Χανίων, με βαθμό Διευθύντριας, Δόμνας Τριανταφυλλίδου, η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης εκφράζει τη βαθιά της λύπη, δηλώνοντας τα ακόλουθα:

«Η απώλεια της αγαπητής γιατρού Δόμνας Τριανταφυλλίδου, που επί σειρά ετών υπηρέτησε την ιατρική, προσφέροντας με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση τις υπηρεσίες της στο Γ.Ν. Χανίων και τους πολίτες των Χανίων, στερεί την κοινωνία και το σύστημα υγείας της Κρήτης από ένα εξαίρετο μέλος της. Την αποχαιρετούμε με ειλικρινή θλίψη και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τη Διοίκηση του νοσοκομείου Χανίων

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» εκφράζει την θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους οικείους της Διευθύντριας Παθολογίας Δομινίκης Τριανταφυλλίδου.

Η Δομινίκη Τριανταφυλλίδου προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες επί σειρά ετών στην Α΄ Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων και διακρίθηκε για τον ζήλο και το  υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού στην άσκηση του λειτουργήματος της.

Παράλληλα ξεχώρισε για την ευαισθησία της, το ήθος και την προσφορά της στους ασθενείς.

Ο απροσδόκητος χαμός της, στερεί από το Νοσοκομείο Χανίων ένα εξαίρετο μέλος του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News