Χανιά

Ομιλία

Πανδημία, μια οικονομική και παραγωγική κρίση – Κάλεσμα από τον ΟΕΒΕΝΧ

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020, 6:30 μμ, Επιμελητηρίο Χανίων

Ευρεία σύσκεψη από τον ΟΕΒΕΝΧ

Με αφορμή τα προβλήματα που επέφερε στον παραγωγικό και οικονομικό ιστό της χώρας η πανδημία, η Ομοσπονδία ΟΕΒΕΝΧ, διοργανώνει ευρεία σύσκεψη με θέμα «Η Πανδημία, η μετατροπή της σε οικονομική και παραγωγική κρίση και οι παρενέργειες της στην οικονομία των Χανίων» και προσκαλεί όλους τους παραγωγικούς και θεσμικούς φορείς του νομού.

Συγκεκριμένα, η σύσκεψη θα λάβει χώρα την Δευτέρα 29 Ιουνίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου Χανίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ή Πανδημία της COVID-19 επέφερε πολλά προβλήματα στον παραγωγικό και οικονομικό ιστό της χώρας, και η συντριπτική πλειοψηφία των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων βρίσκονται σε δεινή θέση.

Τα μέτρα στήριξης που έχει ανακοινώσει και έχει υλοποιήσει έως τώρα η κυβέρνηση δυστυχώς αποδεικνύονται ελλιπή να στηρίξουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η Ομοσπονδία ΟΕΒΕΝΧ το μεγαλύτερο συνδικαλιστικό όργανο επαγγελματιών του νόμου, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της αγοράς, προσκαλεί όλους τους παραγωγικούς και θεσμικούς φορείς του νομού σε ευρεία Σύσκεψη την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020  και ώρα 18:30 στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου Χανίων (στον 4ο όροφο) με θέμα:

«Η Πανδημία, η μετατροπή της σε οικονομική και παραγωγική κρίση και οι παρενέργειες της στην οικονομία των Χανίων».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια