Χανιά

Σε 20 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο καθηγητής από τα Χανιά

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 58χρονο για τις υποθέσεις τεσσάρων κοριτσιών για κατάχρηση σε ασέλγεια, καθώς και για τις υποθέσεις δύο κοριτσιών για προσβολή αιδούς

Είκοσι χρόνια ποινή φυλάκισης, επέβαλλε πριν από λίγο το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου στον 58χρονο καθηγητή και ιδιοκτήτη φροντιστηρίου από τα Χανιά, ο οποίος κατηγορείτο για ασέλγεια σε βάρος μαθητριών του.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 58χρονο για τις υποθέσεις τεσσάρων κοριτσιών για κατάχρηση σε ασέλγεια, καθώς και για τις υποθέσεις δύο κοριτσιών για προσβολή αιδούς.

Ωστόσο, κρίθηκε αθώος για τις κατηγορίες που αφορούσαν στις παραβάσεις των Νόμων περί Όπλων και Αρχαιοτήτων.

Επιπλέον, ομόφωνα δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, με εξαίρεση αυτό του  πρότερου εντίμου βίου, που δεν αναγνωρίστηκε ομόφωνα, αλλά κατά πλειοψηφία 4-3.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την ακροαματική διαδικασία που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στην διάρκεια της εβδομάδας, ο εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει την ενοχή του καθηγητή, με βάση το κατηγορητήριο, ενώ ο ίδιος στην απολογία του φέρεται να δήλωσε για μία ακόμη φορά αθώος, αρνούμενος όλες τις κατηγορίες.

(Φωτογραφία Αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια