Συνελήφθη οδηγός δικύκλου ως εμπλεκόμενος στο θανατηφόρο τροχαίο με τον υποσμηναγό

Χανιά
Συνελήφθη οδηγός δικύκλου ως εμπλεκόμενος στο θανατηφόρο τροχαίο με τον υποσμηναγό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πένθος η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία - Συνελήφθη οδηγός άλλης μηχανής

Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία από τον αδόκητο χαμό του άτυχου υποσμηναγού Μανώλη Γαρεφαλάκη, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο το βράδυ της Πέμπτης στη Λεωφόρο Σούδας.

Την ώρα που το Καστέλι Πεδιάδος, η 115 Πτέρυγα Μάχης, η Πολεμική Αεροπορία, αλλά και ολόκληρη η Κρήτη θρηνεί για τον αδόκητο χαμό του, συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το τροχαίο δυστύχημα.

Ειδικότερα, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες από το Τμήμα Τροχαίας Χανίων για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες, σημειώθηκε το τραγικό τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο άτυχος υποσμηναγός. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο οδηγός άλλης μοτοσυκλέτας συνελήφθη ως εμπλεκόμενος στο τροχαίο που είχε σαν αποτέλεσμα την εκτροπή της μηχανής του υποσμηναγού Μανώλη Γαρεφαλάκη.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για βάση στοιχείων που υπήρξαν από μάρτυρες αλλά και από κάμερες κλειστού κυκλώματος, όπου φαίνεται πως στην συμβολή της Λεωφόρου Καραμανλή με την οδό Φρε υπήρξε σύγκρουση των δύο μηχανών με αποτέλεσμα η μοτοσυκλέτα του 33χρονου υποσμηναγού να φύγει από την πορεία της και να πέσει πάνω στη μεγάλη καγκελόπορτα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες επίσης, ο οδηγός της άλλης μοτοσυκλέτας παρέμεινε στο σημείο μέχρι και την στιγμή που έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί. Οι ακριβείς συνθήκες ερευνώνται από την προανάκριση που διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News