Χανιά

Διανομή τροφίμων στο Δήμο Κισσάμου

Την Τρίτη 23 Ιουνίου και για δύο ημέρες στο Κέντρο Κοινότητας – Οδηγίες για την διανομή

Σε ενημέρωση προς του πολίτες δικαιούχους του ΤΕΒΑ για την διανομή κηπευτικών ειδών προχωράει ο Δήμος Κισσάμου.

Συγκεκριμένα η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Ιουνίου και για δύο ημέρες στο Κέντρο Κοινότητας ενώ κάθε ωφελούμενος θα ειδοποιείται τηλεφωνικά για την συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα προσέλευσης του για την αποφυγή συνωστισμού.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση,  για εκείνους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και είναι αδύνατη η προσέλευση τους, θα προβλεφθεί η διαδικασία μεταφοράς τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Δήμος Κισσάμου ενημερώνει τους πολίτες δικαιούχους του ΤΕΒΑ ότι στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ  ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019 – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΙS 5029840», θα πραγματοποιηθεί κοινή διανομή κηπευτικών ειδών από τη Τρίτη 23 Ιουνίου και για δύο ημέρες στο Κέντρο Κοινότητας (πρώην Δημοτικό Διαμέρισμα του Δραπανιά).

Εφαρμόζοντας τα μέτρα προφύλαξης για τη δημόσια υγεία όπως προβλέπει η απαιτούμενη πρόληψη και αντιμετώπιση έναντι της νόσου του Κορωνοϊού COVID -19 η διανομή θα γίνει ως εξής.:

Κάθε ωφελούμενος θα ειδοποιείται τηλεφωνικά από τους εργαζόμενους του Κέντρου Κοινότητας προκειμένου να προσέλθει συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα για την παραλαβή της συσκευασίας προϊόντων ενώ για όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και η προσέλευση τους είναι αδύνατη θα προβλεφθεί η διαδικασία μεταφοράς τους. Παρακαλούμε τους ωφελούμενους να τηρήσουν ευλαβικά τις οδηγίες προστασίας προκειμένου να μην υπάρξει σε καμία περίπτωση συγχρωτισμός στην υπηρεσία».

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια