Χανιά

Πένθος για τον Επίσκοπο Δορυλαίου κ. Δαμασκηνό - Έχασε ένα αγαπημένο του πρόσωπο

Eκοιμήθη ο πατέρας του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Δαμασκηνού

Βαθιά θλίψη για τον πατέρα του Επισκόπου Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνού, Καθηγουμένου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων καθώς έφυγε από την ζωή ο πατέρας του, Θεοχάρης Λιονάκης.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλεί αύριο Τρίτη 2 Ιουνίου και ώρα 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πλατανιά.

Η σορός θα βρίσκεται στον Πλατανιά Κυδωνίας (έναντι ξενοδοχείου santa Helena) από το πρωί της Τρίτης ώρα 9:00 και θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό στις 15:30.

Η οικογένεια απευθύνει έκκληση αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στο κεντρικό συσσίτιο της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου:

Από την πλευρά της η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου σε συλλυπητήρια ανακοίνωση της αναφέρει:

«Μετά θλίψεως αγγέλλεται η προς Κύριον εκδημία του μακαριστού Θεοχάρους Λιονάκη, πατρός του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου και Πρωτοσυγκελλεύοντος της Μητροπόλεως μας, Καθηγουμένου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων κ.κ. Δαμασκηνού.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλή αύριο Τρίτη 2 Ιουνίου και ώρα 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πλατανιά.

Η σορός θα βρίσκεται στον Πλατανιά Κυδωνίας (έναντι ξενοδοχείου santa Helena) από το πρωί της Τρίτης ώρα 9:00 και θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό στις 15:30.

Παράκλησις της οικογενείας : Αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στο κεντρικό συσσίτιο της Μητροπόλεως μας.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την διοίκηση του νοσοκομείου Χανίων

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια της στον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνό και στην οικογένειά του, για την απώλεια του σεβαστού πατρός του Θεοχάρη Λιονάκη.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την διοίκηση του Επιμελητηρίου Χανίων

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Επιμελητηρίου Χανίων εκφράζουν, στον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου, πρωτοσυγγελεύοντα της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου και Καθηγούμενο της Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων κκ. Δαμασκηνό, θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του πατέρα του Θεοχάρη Λιονάκη.

Ο πανάγαθος θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να ενισχύσει τους οικείους του στο βαθύτατο πένθος τους.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ο.Α.Κ. για τον θάνατο του Θεοχάρη Λιονάκη

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης εκφράζει στον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου, Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου και Καθηγούμενο της Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων , κ.κ Δαμασκηνό, τα θερμά συλλυπητήρια τους, για την απώλεια του σεβαστού πατέρα του, Θεοχάρη Λιονάκη.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του εκλιπόντος και να δώσει δύναμη στους οικείους του, σε αυτή την δύσκολη γι’ αυτούς ώρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια