Χανιά

Αρνητικό και το 3ο τεστ του 76χρονου - 18ου κρούσματος κορωνοϊού στην Κρήτη

Ο 86χρονος πήρε ήδη εξιτήριο, ενώ στο σπίτι του αναμένεται αν επιστρέψει και ο 76χρονος

Θετικά είναι τα νέα από τα Χανιά, αναφορικά με την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του 76χρονου άνδρα, που είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό στις αρχές της εβδομάδας, αποτελώντας το 18ο πιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Κρήτη.

Ειδικότερα, όπως επιβεβαίωσε στο neakriti.gr ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, κ. Γιώργος Μπέας, «και το τρίτο τεστ στο οποίο υπεβλήθη ο 76χρονος, βρέθηκε αρνητικό στον κορωνοϊό».

Υπενθυμίζεται ότι, λίγα 24ωρα νωρίτερα, τα αποτελέσματα του δεύτερου τεστ του 76χρονου, είχαν, επίσης, βγει αρνητικά.

Γύρισε στο σπίτι του ο 87χρονος

Σύμφωνα με τον κ. Μπέα, ο 86χρονος, ο οποίος αποτέλεσε το 17ο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Κρήτη και ο οποίος νοσηλευόταν κι εκείνος στην ειδική μονάδα κορωνοϊού του Νοσοκομείου Χανίων, μετά και το τρίτο τεστ του, που βγήκε αρνητικό, έλαβε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι.

Αναμένεται να λάβει εξιτήριο και ο 76χρονος

Αναφορικά με τον 76χρονο και σύμφωνα με το Διοικητή του Νοσοκομείου, αύριο, Δευτέρα, το νοσοκομείο θα επικοινωνήσει με τον ΕΟΔΥ, προκειμένου να πάρει τη σχετική έγκριση και να δώσει εξιτήριο στον άνδρα.

Όπως ανέφερε, πάντως, ο κ. Μπέας «Ο 76χρονος έχει πολύ καλή κλινική εικόνα, είναι απύρετος και πληροί όλα τα κριτήρια, προκειμένου να πάρει εξιτήριο».

(Φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια