Τροχαίο με εγκλωβισμό κοντά στον κόμβο των Μουρνιών στα Χανιά

Χανιά
Τροχαίο με εγκλωβισμό κοντά στον κόμβο των Μουρνιών στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων κινητοποίησε ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική

Λίγα μόλις 24ωρα από το τραγικό δυστύχημα στον ΒΟΑΚ στα Χανιά και συγκεκριμένα στην εθνική οδό Χανίων – Κισάμου, όπου τη ζωή του έχασε ένας άνδρας με τον πιο τραγικό τρόπο, άλλο ένα τροχαίο λαμβάνει χώρα το βράδυ του Σαββάτου στη λεωφόρο Μουρνιών.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τον ιστότοπο Flashnews.gr, σφοδρότατη πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων σημειώθηκε περίπου στις 21:30 το βράδυ στην Λεωφόρο Μουρνιών στα Χανιά.

Από τα συντρίμμια του ενός αυτοκινήτου, άμεσα ανασύρθηκε σοβαρά τραυματισμένος ένας επιβάτης ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων. Στο σημείο έσπευσαν επίσης και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον έναν οδηγό από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο οδηγοί έφεραν ελαφρά τραύματα και είναι πραγματικό θαύμα, εάν ληφθούν υπόψιν οι εικόνες από την κατάσταση των αυτοκινήτων. Αστυνομικοί του τμήματος τροχαίας ερευνούν την αιτία του τροχαίου ατυχήματος, ενώ η κυκλοφορία διεκόπη έως ότου καθαριστεί ο δρόμος από τα συντρίμμια.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News