Χανιά

Χανιά: Από 1η Ιουνίου ξανά σε λειτουργία ο δημοτικός κινηματογράφος «Κήπος»

Η χωρητικότητα του κινηματογράφου έχει μειωθεί στα 100 άτομα, η είσοδος του κοινού στον χώρο θα γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονικές κρατήσεις θέσεων

Από την Δευτέρα 1η Ιουνίου, ξεκινά την λειτουργία του ο δημοτικός κινηματογράφος «Κήπος» όπως ανακοίνωσε σήμερα η Πολιτιστική Επιχείρηση του δήμου ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι κινηματογραφικές προβολές μέχρι τις 14 Ιουνίου θα είναι δωρεάν, αποτελώντας ευκαιρία ώστε να υπάρξει εξοικείωση με τις νέες συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής.

Από τις 15 Ιουνίου η τιμή για τη γενική είσοδο θα είναι 5 ευρώ και θα διαμορφωθεί στο 1 ευρώ για ΑμεΑ, ανέργους, παιδιά κάτω των 12 ετών και άτομα άνω των 65 ετών.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «για τη διευκόλυνση και την ασφάλεια όλων και δεδομένου ότι, σύμφωνα με τις νέες συνθήκες, η χωρητικότητα του κινηματογράφου έχει μειωθεί στα 100 άτομα, η είσοδος του κοινού στον χώρο θα γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονικές κρατήσεις θέσεων μέσα από την ιστοσελίδα www.chania-culture.gr».

Διευκρινίζεται ότι για να αποφευχθεί ο συνωστισμός δεν θα διατίθενται θέσεις στην είσοδο του κινηματογράφου, ενώ στις περιπτώσεις ατόμων που δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικά μέσα, θα πρέπει να γίνεται τηλεφωνική επικοινωνία κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με τη Γραμματεία της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-15.00), στο 2821034200 για κράτηση θέσης.

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια