Υπέκυψε στα βαριά τραύματά του ο άνδρας που εκτινάχτηκε από το όχημά του & καταπλακώθηκε από διερχόμενο

Χανιά
Υπέκυψε στα βαριά τραύματά του ο άνδρας που εκτινάχτηκε από το όχημά του & καταπλακώθηκε από διερχόμενο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπέκυψε στα βαριά του τραύματα ο άτυχος άνδρας, που έπεσε θύμα τροχαίου το απόγευμα της Πέμπτης

Τραγική κατάληξη για τον άνδρα που είχε πέσει θύμα τροχαίου το απόγευμα της Πέμπτης.

Την τελευταία του πνοή άφησε αργά το βράδυ ο άτυχος άνδρας, που εκτινάχτηκε από το όχημά του στο οδόστρωμα και κατέληξε στις ρόδες άλλου οχήματος.

Υπενθυμίζεται ότι το απίστευτο τροχαίο έλαβε χώρα στα Χανιά το απόγευμα της Πέμπτης στον ΒΟΑΚ και συγκεκριμένα στο ρεύμα με κατεύθυνση προς τα Χανιά και είχε αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ειδικότερα, το όχημα που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να πέσει στο πλαϊνό κράσπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολουθούσε άλλο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βλέποντας οι δύο γυναίκες το τραγικό συμβάν, σταμάτησαν το όχημά τους και κατέβηκαν να δουν τι ακριβώς συμβαίνει, ψάχνοντας μάλιστα τον οδηγό του προπορευόμενου οχήματος, που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, χωρίς να μπορούν να τον εντοπίσουν.

Σύμφωνα με τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων, γυρνώντας με έκπληξη διαπίστωσαν ότι ο άτυχος άνδρας, βρισκόταν αιμόφυρτος, κάτω από τις ρόδες του δικού τους οχήματος.

Στο σημείο άμεσα έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να επιχειρήσουν για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα, όπου μάλιστα χρησιμοποίησαν ειδικά ανυψωτικά μαξιλαράκια για να απεγκλωβίσουν από τις ρόδες τον άτυχο άνδρα.

Άμεση ήταν η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο ο άτυχος άνδρας, δεν άντεξε και υπέκυψε στα πολλαπλά και σοβαρά τραύματά του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News