Πως θα γίνει η διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο Δήμο Κισσάμου

Χανιά
Πως θα γίνει η διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στο Δήμο Κισσάμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου και κρεοπωλείου

Στη διανομή ειδών παντοπωλείου (ελαιόλαδο, πελτές ντομάτας, γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, ρύζι, φακές, φασόλια) και κρεοπωλείου (αρνί και βόειο κρέας) θα προχωρήσει ο Δήμος Κισσάμου, από την Τρίτη 19 Μάϊου και για δύο ημέρες στο Κέντρο Κοινότητας (πρώην Δημοτικό Διαμέρισμα του Δραπανιά) στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ.

«Εφαρμόζοντας τα μέτρα προφύλαξης για τη δημόσια υγεία όπως προβλέπει η απαιτούμενη πρόληψη και αντιμετώπιση έναντι της νόσου του Κορωνοϊού  COVID -19 η διανομή θα γίνει ως εξής:

Κάθε ωφελούμενος θα ειδοποιείται τηλεφωνικά από τους εργαζόμενους του Κέντρου Κοινότητας προκειμένου να προσέλθει συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα για την παραλαβή της συσκευασίας προϊόντων ενώ για όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και η προσέλευση τους είναι αδύνατη θα προβλεφθεί η διαδικασία μεταφοράς τους.

Παρακαλούμε τους ωφελούμενους να τηρήσουν ευλαβικά τις οδηγίες προστασίας προκειμένου να μην υπάρξει σε καμία περίπτωση συγχρωτισμός στην υπηρεσία.», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η διανομή πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ  ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019 – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΙS 5029840».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News