Με μία φωνή, φοιτητές από τα Χανιά & την Ευρώπη στέλνουν μήνυμα «ενότητας»

Χανιά
Με μία φωνή, φοιτητές από τα Χανιά & την Ευρώπη στέλνουν μήνυμα «ενότητας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιώτες φοιτητές και φοιτητές απ’ όλη την Ευρώπη ένωσαν τις φωνές τους και έστειλαν το δικό τους μήνυμα ενότητας

Μέσα από αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώσαμε, και ακόμα βιώνουμε, το Local BEST Group Chania ένωσε τις δυνάμεις του με άλλα μέλη του BEST από την Ευρώπη θέλοντας να περάσουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας με οδηγό μια από τις σημαντικότερες αξίες του οργανισμού, τη φιλία.

Ειδικότερα, ο Σύλλογος σε συνεργασία με Ευρωπαίους φοιτητές από όλο τον κόσμο δημιούργησε ένα βίντεο, όπου μέσα από τις νεανικές φωνές των φοιτητών και την αισιοδοξία που σκορπούν τα όμορφα νεανικά χαμόγελά τους, παίρνουμε το μήνυμα της ενότητας, καθώς και δύναμη, αλλά και κουράγιο όλοι εμείς.    

Επικοινώνησαν, συνεργάστηκαν και με το δικό τους τρόπο θέλησαν να δώσουν κουράγιο και ελπίδα στο κόσμο που ταλαιπωρήθηκε και ταλαιπωρείται ακόμα από τις δυσμενείς επιπτώσεις του κορωνοϊού… αλλά και ένα κίνητρο να ονειρευτούν ξανά σε μια νέα πραγματικότητα.

Ο οργανισμός BEST Chania αποτελεί τοπικό γραφείο του Πανευρωπαϊκού ομώνυμου οργανισμού BEST (Board of European Students of Technology).

Πρόκειται για ένα εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό, μη πολιτικό οργανισμό φοιτητών μηχανικών που, αποτελείται από 97 Πολυτεχνεία σε 34 χώρες σε όλη την Ευρώπη. Αλληλεπιδρά με περισσότερα από 3300 ενεργά μέλη καθώς και 1,7 εκατομμύρια φοιτητές κάθε χρόνο. Όραμά μας είναι η ενίσχυση της πολυπολιτισμικότητας και της συνεργασίας μεταξύ ευρωπαίων φοιτητών

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News