«Empty Chairs» και στα Χανιά από επιχειρηματίες εστίασης της πόλης

Χανιά
«Empty Chairs» και στα Χανιά από επιχειρηματίες εστίασης της πόλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δράση «άδειες καρέκλες» συμμετείχαν επιχειρήσεις εστίασης της πόλης των Χανίων

Στη συμβολική δράση «άδειες καρέκλες» που πραγματοποιήθηκε σήμερα σε πόλεις της χώρας, συμμετείχε ο σύλλογος καταστημάτων εστίασης Χανίων.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία «Γιαλί Τζαμισί», στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης και είχε συμβολικό χαρακτήρα καθώς οι διοργανωτές ζήτησαν την λήψη μέτρων για στήριξη των επιχειρήσεων τους, σεβόμενοι ωστόσο τις υποδείξεις των επιστημόνων.

Στην πλατεία, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ τοποθετήθηκαν συμβολικά άδειες καρέκλες και ένα τραπέζι. Όπως χαρακτηριστικά επισημάνθηκε σε ανακοίνωση των διοργανωτών, «σεβόμαστε πλήρως τις υποδείξεις της επιστημονικής κοινότητας αλλά ζητάμε, μέτρα στήριξης για να μπορέσουμε να μείνουμε ανοιχτοί και να ζήσουμε και εμείς και οι εργαζόμενοι μας αλλά και το σύνολο των κλάδων που επηρεάζονται άμεσα μαζί με εμάς».

Στην κινητοποίηση που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα συμμετείχαν μόνο μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου εστίασης, ενώ διακριτική ήταν η παρουσία ανδρών του Λιμενικού Σώματος που έχει την ευθύνη ελέγχου στο Ενετικό Λιμάνι.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News