Αφήνει το… όπλο και πιάνει το μικρόφωνο: Ο αστυνομικός Κυριάκος Γρηγοράκης εντυπωσιάζει με τις «συναυλίες» του

Κρήτη
Αφήνει το… όπλο και πιάνει το μικρόφωνο: Ο αστυνομικός Κυριάκος Γρηγοράκης εντυπωσιάζει με τις «συναυλίες» του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χανιώτης αστυνομικός μένει σπίτι… μετά μουσικής, οργανώνοντας μουσικά live στο Facebook

Ο Κυριάκος Γρηγοράκης δεν είναι επαγγελματίας τραγουδιστής, αλλά αστυνομικός και μάλιστα υπηρετεί σε μία νευραλγική υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων. Παρά τις δυσκολίες των ημερών και τα εξαντλητικά ωράρια που ακολουθεί, όταν τελειώνει την βάρδια του και αναγκαστικά παραμένει κλεισμένος στο σπίτι με την οικογένεια του, μετατρέπει το σαλόνι του σε μουσική σκηνή, χρησιμοποιώντας την δύναμη της τεχνολογίας αλλά και την βελούδινη φωνή που διαθέτει.

«Η καραντίνα θέλει μουσική!». Αυτό ανέφερε στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι», ο Κυριάκος Γρηγοράκης, αστυνομικός από τα Χανιά, ο οποίος, όταν δε βρίσκεται - μαζί με τους συναδέλφους του - στην «πρώτη γραμμή» της μάχης κατά του κορωνοϊού, στο πλαίσιο του έργου της τήρησης των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας, βρίσκεται στο σπίτι του, παίρνει το μικρόφωνο και εκφράζεται μουσικά, ξεδιπλώνοντας έτσι την αγάπη και το πάθος του για τη μουσική!

Μάλιστα, ανέφερε ότι από πολύ μικρός του άρεσε να τραγουδά, ενώ αναπολεί τις στιγμές που νανούριζε την αδελφή του με το τραγούδι του.

Όπως περιέγραψε στην Ιωάννα Μαλέσκου, μέσω του τραγουδιού, το μυαλό του ταξιδεύει πολύ μακριά από την πανδημία του κορωνοϊού, καθώς αποτελεί έναν τρόπο… φυγής από τη δύσκολη περίοδο, την οποία διανύουμε, αλλά και διασκέδασης για τον ίδιο, όμορφες στιγμές που μοιράζεται διαδικτυακά με συγγενείς, φίλους και πολίτες από Κρήτη, την υπόλοιπη χώρα και το εξωτερικό!

«Με τη μουσική… εισχωρώ στην ψυχή των ανθρώπων. Τραγουδάω, ξεχνιέμαι, διασκεδάζω φίλους και γνωστούς και έτσι περνάμε ευχάριστες στιγμές», δήλωσε ο κ. Γρηγοράκης, αναφορικά με τα μουσικά live στο Facebook.

Όπως, πάντως, δήλωσε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV και τη δημοσιογράφο, Στέλλα Μαθιουδάκη, ο κ. Γρηγοράκης καταφεύγει στο τραγούδι - που όπως λέει είναι μια από τις μεγάλες του αγάπες - με σκοπό να εμψυχώσει τους φίλους του που βρίσκονται όπως και εκείνος κλεισμένοι στα σπίτια τους, εξαιτίας της πανδημίας.

Το δεύτερο πάθος του Κυριάκου Γρηγοράκη, είναι το ποδόσφαιρο, με τον ίδιο να αποκαλύπτει στην Ιωάννα, ένα ακόμη ταλέντο του, αυτό του διπλωματούχου προπονητή ποδοσφαίρου.

Ο Κυριάκος Γρηγοράκης λοιπόν που ερμηνεύει με πάθος μεγάλες επιτυχίες γνωστών Ελλήνων ερμηνευτών, είναι η ζωντανή απόδειξη ότι όλοι μπορούμε να αξιοποιήσουμε το όποιο ταλέντο διαθέτουμε ακόμα και εν μέσω της φονικής πανδημίας.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Καλό Μεσημέρι»:

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News