Βγήκαν να αθληθούν και να… χωνέψουν – Συνεχείς οι έλεγχοι της αστυνομίας εν μέσω πανδημίας

Κρήτη
Βγήκαν να αθληθούν και να… χωνέψουν – Συνεχείς οι έλεγχοι της αστυνομίας εν μέσω πανδημίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ημέρας χαλάρωσης και αποτοξίνωσης η σημερινή

Ημέρα αργίας η σημερινή και παράλληλα μία ακόμη ημέρα lock down που διανύουμε, έχοντας κληθεί να εφαρμόσουμε στο έπακρο τα περιοριστικά μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοιού.

Ανήμερα της Μεγάλης Δευτέρας και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το πρωί στην πόλη των Χανίων, στάθηκαν σύμμαχος στους κατοίκους, κάποιοι εκ των οποίων,  στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων για παράδειγμα, αφού έκαναν τις απαραίτητες διαδικασίες που προβλέπουν τα μέτρα περιορισμού,  θέλησαν να βγουν για έναν περίπατο ή να κάνουν ποδήλατο αλλά ακόμη και να αθληθούν.

Άλλωστε η κραιπάλη της χθεσινής μέρας, καθιστούσε επιβεβλημένη την ολιγόλεπτη άθληση ή έστω έναν χαλαρό και άκρως τονωτικό περίπατο με δεδομένο, ότι ένεκα της νηστείας που προηγήθηκε αλλά και της γιορτινής ημέρας, καταναλώθηκαν μεγάλες ποσότητες φαγητού.

Την ίδια ώρα βέβαια, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έλεγχοι της αστυνομίας τόσο εντός όσο και εκτός τειχών αλλά και σε εισόδους και εξόδους της πόλης προκειμένου να αποφευχθούν άσκοπες μετακινήσεις.

Πάντως σε γενικές γραμμές και οι Χανιώτες όπως και οι υπόλοιποι Κρητικοί με τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνεται να τηρούν τα μέτρα απαγόρευσης  και να μην μετακινούνται άσκοπα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News