Χανιά

Μοίρασαν πορτοκάλια στους πυροσβέστες

Μια κίνηση αλληλεγγύης από την ομάδα «Επιχειρηματική Αλληλεγγύη στην Πράξη»

Όχι μία και δύο, αλλά 100 τσάντες φρέσκων πορτοκαλιών πρόσφεραν δωρεάν, την Τετάρτη 15 Απριλίου 2020, στην Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Χανίων (ΔΙ.Π.Υ.Ν. Χανίων),  οι εκπρόσωποι της ομάδας "Επιχειρηματική Αλληλεγγύη στην Πράξη", ώστε να διανεμηθούν σε όλους τους πυροσβέστες του νομού.

Όπως δήλωσαν οι εκπρόσωποι της ομάδας, στόχος της κίνησης αυτής είναι αφενός να αποσταλεί ένα μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης στις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας λόγω κορωνοϊού και αφετέρου πως η ανάκαμψη της χώρας προϋποθέτει τη στήριξη των παραγωγικών φορέων και επιχειρήσεων του τόπου μας. Επίσης δήλωσαν, την αμέριστη συμπαράσταση τους προς το δύσκολο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νομού μας και ότι θα είναι πάντα διπλά τους με κάθε έμπρακτη βοήθεια.

Από την μεριά του ο Διοικητής της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Χανίων, Πύραρχος Γεώργιος Κ. Μαρκουλάκης, ευχαρίστησε θερμά την ομάδα "Επιχειρηματική Αλληλεγγύη στην Πράξη", για την ευγενική προσφορά τους και ανέφερε ότι: "τέτοιου είδους πρωτοβουλίες ιδιωτικών φορέων, δίνει τη δύναμη στην διαρκή προσπάθειά μας, να προσφέρουμε τις Υπηρεσίες μας στους συμπολίτες μας, ιδιαίτερα σ΄  αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας λόγω του ιού COVID–19. Εύχομαι το Θείο Φως της Ανάστασης, να βοηθήσει να βγούμε όλοι αλώβητοι από αυτή την δύσκολη συγκυρία."

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια