Χανιά

Θλίψη για το χαμό της γιατρού Χαράς Μυλωνάκη - «Αποχαιρετούμε ένα κομμάτι της καρδιάς μας»

Η συκγινητική ανακοίνωση της ΔΥΠΕ Κρήτης

«Έφυγε» από τη ζωή η γιατρός Χαρά Μυλωνάκη σκορπώντας θλίψη στους συναδέλφους και την οικογένειά της. Η κηδεία της θα γίνει στη γενέτειρά της τα Χαιρεθιανά Κισσάμου σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω των μέτρων για τον κορωναϊού.

Σε συγκινητική ανακοίνωσή της η ΔΥΠΕ Κρήτης αναφέρει: «H Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για το θάνατο της γιατρού, Δ/ντριας της Β΄ Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Χανίων, μέλους του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου,  Νομαρχιακής και Δημοτικής συμβούλου Χανίων, Χαράς Μυλωνάκη, η οποία σήμερα άφησε την ύστατη πνοή της.

Αποχαιρετώντας ένα κομμάτι της καρδιάς μας, τη δυναμική, αξιαγάπητη και δημιουργική Χαρούλα, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της».

Ανακοίνωση και ψήφισμα του Δημοτικού συμβουλίου Χανίων.

«Πληροφορηθήκαμε με οδύνη τον θάνατο της εξαιρετικής επιστήμονος και σημαντικού στελέχους της Αυτοδιοίκησης, Χαρούλας Μυλωνάκη. Αναμφισβήτητα, υπήρξε μια σημαντική προσωπικότητα του Νομού μας. Άφησε τη δική της σφραγίδα στο ιατρικό λειτούργημα που υπηρέτησε με συνέπεια επί σειρά ετών. Στην πορεία της ως ιατρός συνδύασε την άριστη γνώση αλλά και την αγάπη της προς τον συνάνθρωπο. Ταυτόχρονα όμως ασχολήθηκε και με την Αυτοδιοίκηση. Προσέφερε επί σειρά ετών στο χώρο αυτό ως νομαρχιακή σύμβουλος, δημοτική σύμβουλος, αντιδήμαρχος Χανίων και πρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ. Μέσα από την ενασχόλησή της με το ιατρικό λειτούργημα και τα κοινά, συνέδεσε το όνομά της και την πορεία της με την έννοια της ουσιαστικής προσφοράς.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων ύστερα από συνεννόηση, λόγω των εκτάκτων συνθηκών, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου με τον Δήμαρχο και τους επικεφαλής όλων των Δημοτικών Παρατάξεων αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

ΨΗΦΙΣΜΑ

  • Να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά της.
  • Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην πρώτη, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, διά ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
  •              Το παρόν ψήφισμα την ίδια μέρα να αναγνωσθεί στο σώμα και να συμπεριληφθεί στα πρακτικά της συνεδρίασης.
  • Να κατατεθεί αντί στεφάνου, στη μνήμη της εκλιπούσης, το ποσό των χιλίων ευρώ (1.000 ευρώ) στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων.»

 

 

 

                                                                                                                  

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια