Κορωνοϊός - 7η ΥΠΕ: Ειδικά διαμορφωμένος χώρος έξω από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών

Κρήτη
Κορωνοϊός - 7η ΥΠΕ: Ειδικά διαμορφωμένος χώρος έξω από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

Στο πλαίσιο των αυξημένων προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται για τον κορωνοϊό, το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων προχώρησε στην τοποθέτηση ενός σύγχρονου, ειδικά διαμορφωμένου και κλιματιζόμενου οικίσκου έξω από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Ο οικίσκος θα λειτουργεί ως χώρος διαλογής ασθενών, σύμφωνα με τα επιστημονικά πρωτόκολλα αντιμετώπισης της νόσου Covid-19, συμβάλλοντας αφενός στην ενίσχυση της ετοιμότητάς του νοσοκομείου κι αφετέρου την αποφυγή κάθε ενδεχόμενης διασποράς εντός του ΤΕΠ.

Το isobox, διαστάσεων 3Χ6, συνοδευόμενο από εξωτερικά WC, αποτελεί μια σημαντική δωρεά, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας των Χανίων, η οποία επιθυμεί να τηρηθεί η ανωνυμία της.

Η Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης συγχαίρει τη Διοίκηση του Γ.Ν. Χανίων και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου για τις πρωτοβουλίες επικοινωνίας τους, στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης και προσφοράς της τοπικής επιχειρηματικής κοινωνίας και ευχαριστεί από καρδιάς για την ευγενική αυτή προσφορά το δωρητή.

Δεσμεύεται δε και μελλοντικά για τη δημόσια έκφραση ευχαριστιών της, επί συνόλου των δωρητών, απευθυνόμενη σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που συμβάλλουν με κάθε μέσο καθημερινά, σύμφωνα με τη δυνατότητα τους, στη διαχείριση της κρίσης που βιώνει η ελληνική κοινωνία και στην εξυπηρέτηση των επαγγελματιών υγείας.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News