Χανιά

Χανιά: Μειώνονται τα δρομολόγια των λεωφορείων

Κατά 40% μειώνονται τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ      

Από αύριο αναμένεται να είναι μειωμένα, κατά 40%, τα δρομολόγια του αστικού ΚΤΕΛ Χανίων.

Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος του συγκοινωνιακού φορέα Κώστας Κατσουλάκης, «προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί με την εξάπλωση του κορονοϊού με στόχο την ελάττωση των μετακινήσεων των πολιτών που έχει οριστεί ως μέτρο πρόληψης από την πολιτεία».

Για κάθε αλλαγή ή τροποποίηση το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται είτε μέσω του site του Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων www.chaniabus.gr, είτε μέσω της εφαρμογής για iOS και Android ChaniaCityBus, είτε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 28210-27044, 28210-93345, είτε μέσω mail στο chaniabus@gmail.com

Παράλληλα σύμφωνα με τον κ Κατσουλάκη , «γίνεται καθημερινά απολύμανση στον στόλο των λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων, ενώ έχουν εφοδιαστεί οι οδηγοί των λεωφορείων με ειδικά σπρέι ώστε και στο ενδιάμεσο της βάρδιας να υπάρχει δυνατότητα ψεκασμού και απολύμανσης για να τηρηθεί σε υψηλό επίπεδο ο βαθμός υγιεινής. Ωστόσο θα πρέπει και ο κάθε πολίτης μεμονωμένα να φροντίζει για την υγιεινή και την προστασία τη δική του και των υπολοίπων».

Παράλληλα και για περιπτώσεις που θα υπάρξουν έκτακτες συγκοινωνιακές ανάγκες θα δρομολογηθούν εφεδρικά λεωφορεία , ενώ όπως διευκρίνισε η πληρότητα κάθε δρομολογίου δεν θα ξεπερνά το 50%.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια