Γκρουπ Ιταλών για τουρισμό στα Χανιά: Έφυγαν άρον – άρον από την πόλη

Χανιά
Γκρουπ Ιταλών για τουρισμό στα Χανιά: Έφυγαν άρον – άρον από την πόλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τοπική κοινωνία θορυβήθηκε παρά την τήρηση των προβλεπόμενων διαδικασιών – Οι Ιταλοί έφυγαν εσπευσμένα φοβούμενοι για τυχόν προβλήματα με την επιστροφή τους

Η παραμονή ενός γκρουπ Ιταλών τουριστών για 48 ώρες στα Χανιά, θορύβησε την τοπική κοινωνία.

Πρόκειται για 23 Ιταλούς που έφτασαν τη Δευτέρα μέσω του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας για ιατρικό τουρισμό, διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο της πόλης και σήμερα το πρωί αναχώρησαν φοβούμενοι για τυχόν προβλήματα με την επιστροφή τους μιας και η χώρα τους έχει τεθεί σε καραντίνα.

Ήρθαν στα Χανιά προερχόμενοι από τη νότια Ιταλία για ιατρικό τουρισμό, με ένα ταξίδι προγραμματισμένο εδώ και καιρό και αναχώρησαν εσπευσμένα σήμερα το πρωί φοβούμενοι πως λόγω της καραντίνας στην οποία έχει τεθεί η χώρα τους, θα συναντήσουν εμπόδια κατά την επιστροφή τους.

 Η παρουσία τους ωστόσο έστω και για 48 ώρες, προκάλεσε μερική ανησυχία παρά το γεγονός ότι δεν προέρχονται από περιοχή με κρούσματα κορωνοϊού.

Το γκρουπ των Ιταλών στη διάρκεια της παραμονής του κινήθηκε οργανωμένα στην πόλη ,κατέλυσε σε κεντρικό ξενοδοχείο και από το πρωί της Δευτέρας οπότε και έφτασε στο αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης μέσω του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος , ήταν ενήμερες οι τοπικές αρχές και ο ΕΟΔΥ.

Οι Ιταλοί τουρίστες δεν είχαν εμφανίσει το παραμικρό σύμπτωμα, ήταν όλοι καλά στην υγεία τους και από πλευράς των αρχών τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News