Στην «φάκα» των αστυνομικών αρχών για κοκαΐνη – Κατασχέθηκαν πάνω από 20 γραμμάρια

Χανιά
Στην «φάκα» των αστυνομικών αρχών για κοκαΐνη – Κατασχέθηκαν πάνω από 20 γραμμάρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι αποκάλυψε η έρευνα σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου

Δυο αλλοδαποί, ηλικίας 28 και 62 ετών, πιάστηκαν στην «φάκα» των αστυνομικών αρχών την Τετάρτη, σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, στα Χανιά.

Ειδικότερα, μετά από έρευνα στην κοινή οικία των αλλοδαπών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 23,5 γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 455 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες, 2 αυτοσχέδια τσιγάρα τα οποία περιείχαν ποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό και 3 κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η σύλληψη των αλλοδαπών έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Στο σπίτι των δυο αλλοδαπών, οι αστυνομικοί έφτασαν στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων , ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News