Καρναβάλι Σούδας: Εκατοντάδες καρναβαλιστές διασκέδασαν με την ψυχή τους

Χανιά
Καρναβάλι Σούδας: Εκατοντάδες καρναβαλιστές διασκέδασαν με την ψυχή τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαββατοκύριακο με καρναβάλια στην Παλαιόχωρα, Κίσσαμο και Καλύβες

Με το καρναβάλι της Σούδας άνοιξε χθες η αυλαία για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στα Χανιά. Εκατοντάδες καρναβαλιστές με εντυπωσιακά άρματα πήραν μέρος στην παρέλαση που κορυφώθηκε με ένα μεγάλο πάρτι σε ξέφρενους αποκριάτικους ρυθμούς.

Εκατοντάδες καρναβαλιστές που ξεφάντωσαν με την ψυχή τους έδωσαν τον τόνο στο 28ο Χανιώτικο καρναβάλι της Σούδας.

Εντυπωσιακά άρματα, ευφάνταστες στολές και ξέφρενοι ρυθμοί συνέθεσαν το σκηνικό στο πρώτο καρναβάλι των Χανίων ,με το οποίο και άνοιξε η αυλαία των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Το θέμα του φετινού καρναβαλιού στη Σούδα ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με τη φυσιογνωμία της περιοχής.

Οι εκδηλώσεις του 28ου Χανιώτικου καρναβαλιού θα κορυφωθούν το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου με το ρυθμό να μεταφέρεται στο παλιό λιμάνι.

Την ίδια στιγμή, αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το 29ο Παλιοχωρίτικο καρναβάλι, που φέτος ακόμη πιο αναβαθμισμένο ,αναμένεται να χαρίσει μοναδικές στιγμές σε καρναβαλιστές και επισκέπτες.

Για την Κυριακή 1 Μαρτίου στις δύο το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί το καρναβάλι των Καλυβών ενώ την ίδια μέρα με 20 ομάδες και  μεγάλο αριθμό συμμετοχών το Κισσαμίτικο Καρναβάλι έρχεται να ρίξει την αυλαία της αποκριάς στα Χανιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News