Χανιά

Βελόπουλος από τα Χανιά: «Καμία προσφυγή σε διεθνή δικαστήρια - Οι Τούρκοι διεκδικούν κάτι που δεν είναι δικό τους!»

«Θεωρώ απαράδεκτο, γενικά, να προστρέχεις σε ένα δικαστήριο για να σου επίλυση το ιδιοκτησιακό καθεστώς του σπιτιού σου», τόνισε από τα Χανιά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος - «Είναι απαράδεκτο, επειδή οι Τούρκοι διεκδικούν κάτι που δεν είναι δικό τους»

Αντίθετος σε κάθε περίπτωση προσφυγής σε διεθνή δικαστήρια για την επίλυση διαφορών της χώρας με την Τουρκία, δηλώνει ο πρόεδρος της Ελληνική Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος. Μιλώντας σήμερα σε εκδήλωση του κόμματός του, στα Χανιά, ο κ. Βελόπουλος κατηγόρησε όλα τα κόμματα λέγοντας ότι: «Σε όλα τα κόμματα, όλοι συμφωνούν ότι πρέπει να πάμε στη Χάγη», ανέφερε.

«Είμαι ο μόνος που είμαι εναντίον κάθε προσφυγής σε διεθνές δικαστήριο. Θεωρώ απαράδεκτο, γενικά, να προστρέχεις σε ένα δικαστήριο για να σου επίλυση το ιδιοκτησιακό καθεστώς του σπιτιού σου. Είναι απαράδεκτο, επειδή οι Τούρκοι διεκδικούν κάτι που δεν είναι δικό τους. Αν διεκδικούσαν οι Ιταλοί κάτι άλλο θα πηγαίναμε πάλι στη Χάγη; Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να απαντάμε πέρα από το διάλογο και με τη δύναμη της ισχύος. Υπάρχει ισχύς και με αυτήν μάλλον πρέπει να απαντήσουμε στους Τούρκους, αλλιώς δεν καταλαβαίνει η Τουρκία».

Μιλώντας για το μεταναστευτικό-προσφυγικό, ο κ. Βελόπουλος ανέφερε: «Το αίτιο στη συγκεκριμένη περίπτωση του μεταναστευτικού είναι η αθρόα εισροή λαθρομεταναστών στη χώρα μας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν φυλάμε τα σύνορά μας. Εμείς ως Ελληνική λύση λέμε, να κλείσουν όλες οι ΜΚΟ που δεν καταγράφηκαν, να στεγανοποίησεις τα σύνορά σου και να τους πας σε ακατοίκητα νησιά. Δεν είναι δυνατόν να φημολογείται ότι είκοσι χιλιάδες λαθρομετανάστες θα βρεθούν στην Κρήτη το επόμενο έτος... Έχουν γεμίσει, όλη την Ελλάδα με λαθρομετανάστες. Δεν θα λυθεί το πρόβλημα έτσι. Με ημίμετρα και ασπιρίνες τη γάγγραινα δεν τη θεραπεύεις».

Τέλος απαντώντας σε όσους λένε ότι Ελληνική Λύση και ο ίδιος προσωπικά προσπαθούν να διασπείρουν τον πανικό στους Έλληνες, τόνισε: «Να πάνε στους κατοίκους του Ανατολικού Αιγαίου και να τους ρωτήσουν αν δεν είναι πανικόβλητοι και δυστυχισμένοι. Πηγαίνετε στις περιοχές που υπάρχουν hot spot στη Θεσσαλονίκη, στο Κιλκίς, στη Βέροια, στην Έδεσσα, στη Νάουσα και ρωτήστε τους κατοίκους. Τώρα αρχίζει το πρόβλημα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια