Χανιά

Στα Χανιά η Βούλα Πατουλίδου

Τιμάται από το αθλητικό Σωματείο «Καλλιπάτειρα»

Την Ελληνίδα αθλήτρια Βούλα Πατουλίδου η οποία το 1992 κατέκτησε το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες της Βαρκελώνης, τιμά το Πανελλήνιο αθλητικό σωματείο γυναικών Καλλιπάτειρα. Ως αντιπεριφέρειαρχης Κεντρικής Μακεδονίας σήμερα, η Βούλα Πατουλίδου επισκέφθηκε την αντιπεριφέρεια  Χανίων από όπου μίλησε για τις αξίες της Ολυμπιάδας εν όψει των αγώνων του Τόκιο.

«Παρότι οι ολυμπιακοί αγώνες λέμε ότι έχουν ξεφύγει και είναι καθαρά εμπόριο, η αξίες ακόμη εξακολουθούν να υπάρχουν και νομίζω ότι εκεί θα πρέπει να στοχεύσει γενικότερα η ελληνική κοινωνία», ανέφερε η Ολυμπιονίκης. «Ενισχύονται αθλητές από τους οποίους περιμένουμε να καταθέσουν ψυχή και σώμα έτσι ώστε να γυρίσουν πίσω με δόξα και τιμή», προσέθεσε.

Το Παράρτημα Χανίων του πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου γυναικών η Καλλιπάτειρα, αποφάσισε να τιμήσει την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη, για την προσφορά της στον αθλητισμό και στην πατρίδα.

Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής, ανέφερε πως «Έχει τιμήσει τη χώρα της όσο λίγοι άνθρωποι και λίγοι αθλητές και θα έλεγα ότι αποτελεί σύμβολο μιας ολόκληρης γενιάς και της δικιάς μας και νεότερων».

Ενώ, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Γιώργος Κονταξάκης, σχολίασε πως η Βούλα Πατουλίδου «πρεσβεύει με την παρουσία της τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την αυτοδιοίκηση».

Το σωματείο Καλλιπάτειρα ενισχύει αθλητές και αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Η Έλενα Βρεττού, Μέλος συμβουλίου Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου Γυναικών «Καλλιπάτειρα», σχολιάζει πως «Στόχος του σωματείου είναι το ευ αγωνίζεσθε και από κει πέρα σε όλη την Ελλάδα βοηθάμε τα παιδιά που συμμετέχουν σε αγώνες και ειδικά παραολυμπιακούς».

Τα έσοδα από την εκδήλωση προς τιμήν της Ελληνίδας Ολυμπιονίκη, θα διατεθούν στον Ιστιοπλοϊκό όμιλο Χανίων για την αγορά ενός εκπαιδευτικού σκάφους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια