Έγκλημα στη Νεάπολη: Άφαντος ο δράστης μετά το «φονικό αμόκ» – Πήρε εξιτήριο ο γαμπρός του θύματος

Χανιά
Έγκλημα στη Νεάπολη: Άφαντος ο δράστης μετά το «φονικό αμόκ» – Πήρε εξιτήριο ο γαμπρός του θύματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το στυγερό έγκλημα και ενώ αναζητείται ο δράστης του μακελειού

Θρήνος, οργή και φόβος επικρατούν στην περιοχή που παραμένει ζωσμένη από αστυνομικές δυνάμεις που προσπαθούν να προλάβουν τα χειρότερα .

Ο 73χρονος κτηνοτρόφος, έπεσε νεκρός λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του την ώρα που ο γιός του δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Αναλυτικότερα, ο 45χρονος γιός του θύματος που έχει δεχτεί μια βολή στη κοιλιακή χώρα. έφτασε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και μπήκε αμέσως στο χειρουργείο. Ένα 24ωρο μετά το άγριο φονικό εμφανίζεται σταθεροποιημένος.

Αναφορικά με τον 52χρονο, γαμπρό του θύματος, ο οποίος και χτυπήθηκε, με σκάγια υποδόρια στο κεφάλι και το θώρακα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο neakriti.gr, ο  Διοικητής του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου κ. Μανώλης Ανδρεαδάκη, η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε αισθητή βελτίωση και οι γιατροί πήραν την απόφαση να του δώσουν εξιτήριο από το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Συγκλονίζουν οι περιγραφές

Η περιγραφή της γυναίκας που έγινε αυτόπτης μάρτυρας του φονικού είναι συγκλονιστική και παραπέμπει σε εν ψυχρώ εκτέλεση.

Συγκλονισμένοι μπροστά στο σκηνικό του στυγερού εγκλήματος συγγενείς και συγχωριανοί των θυμάτων βράζουν από οργή όσο ο δράστης διαφεύγει…

Το λουτρό αίματος, με αφορμή κτηματικές και κτηνοτροφικές διαφορές, εκτυλίχθηκε περίπου στις 17:30  το απόγευμα. Ο 43χρονος, γνωστός στις αρχές δράστης, πέρασε με το αυτοκίνητο του μπροστά από τα θύματα. Άρχισε να καυγαδίζει με την κόρη του άτυχου κτηνοτρόφου για ένα χωράφι που είχε ενοικιάσει ο 73χρονος από άλλο συγχωριανό του . Άνοιξε πυρ βλέποντας τον πατέρα της και τον αδελφό την να βγαίνουν από το σπίτι και να σπεύδουν δίπλα στη γυναίκα. 

Ο θάνατος ήταν ακαριαίος για τον 73χρονο, ενώ η επόμενη βολή τραυμάτισε βαρύτατα το 45χρονο γιό του που έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Το φονικό αμόκ δεν σταμάτησε εκεί. Στον επόμενο πυροβολισμό ο 52χρονος  γαμπρός του θύματος, έπεφτε και ο ίδιος αιμόφυρτος στο έδαφος με σκάγια στο κεφάλι και το θώρακα.

Ο 43χρονος διέφυγε με ταχύτητα προς τα ορεινά και λίγα χιλιόμετρά παρακάτω εγκατέλειψε το αυτοκίνητο του.

Από το σημείο αυτό ξεκίνησε το ολονύχτιο ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που αιματοκύλισε τα Περάμπελα Λασιθίου για ασήμαντη αφορμή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News