Χανιά

«Πανέτοιμο» το καρναβάλι Σούδας – Ανοιχτή η διαδικασία για τα άρματα

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη των εκδηλώσεων του 28ου καρναβαλιού της Σούδας, που έχει μετατραπεί στο Χανιώτικο καρναβάλι. Φέτος οι εκδηλώσεις θα επεκταθούν ακόμη και στο κέντρο της πόλης των Χανίων και στόχος είναι να προσελκύσουν ακόμη περισσότερο κόσμο, καρναβαλιστές και θεατές.

Η καρναβαλική παρέλαση θα γίνει την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στην Σούδα με την συμμετοχή - μέχρι τώρα - 18 αρμάτων και πολλών καρναβαλικών ομάδων, ενώ η αυλαία θα πέσει το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου.

Μέχρι και στο κέντρο της πόλης των Χανίων, λόγω και των έργων που γίνονται για την ανάπλαση της πλατείας Σούδας, θα φτάσουν φέτος οι  εκδηλώσεις για το Καρναβάλι Σούδας.

Οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του καρναβαλιού θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στην Σούδα σε μια βραδιά με τον Τόνι Σφήνο, ενώ η καρναβαλική παρέλαση θα γίνει την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στην Σούδα με την συμμετοχή - μέχρι τώρα - 18 αρμάτων και πολλών καρναβαλικών ομάδων, με τις συμμετοχές να κλείνουν στις 14 του μήνα.

Η αυλαία του Καρναβαλιού θα πέσει το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου με μεγάλη παρέλαση από το 1ο Γυμνάσιο, και κατάληξη στο Γυαλί Τζαμισί, στο παλιό λιμάνι Χανίων όπου θα ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις με το κάψιμο του Βασιλιά Καρναβαλιού, με τους διοργανωτές να καλούν  όλους τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες να συμμετάσχουν σε αυτή την γιορτή.

(Φωτογραφία Αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια