Χανιά

Σωτήρια επιχείρηση διάσωσης υπαλλήλου - Το «ευχαριστώ» του Δημάρχου

Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης - Για μία ακόμη φορά αποδείχτηκε το μεγαλείο ψυχής των ανθρώπων της Κρήτης

Τα "χρειάστηκε" φύλακας στην περιοχή του Μπάλου Χανίων, εξαιτίας έντονης αδιαθεσίας που ένιωσε και ενώ βρισκόταν εν ώρα καθήκοντος, σε αγροτική περιοχή, το βράδυ της Τετάρτης. 

Ο ίδιος ειδοποίησε την δημοτική αρχή Κισσάμου και στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση διάσωσης, που ολοκληρώθηκε αισίως, με την μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου.

Ο εργάζομενος είναι πλέον εκτός κινδύνου ενώ σε προσωπική του ανακοίνωση ο δήμαρχος Κισσάμου ευχαριστεί όλους τους εμπλεκομένους φορείς για την σωτήρια επέμβαση τους.

«Ο Δήμαρχος Κισσάμου, Γεώργιος Μυλωνάκης, θέλει να ευχαριστήσει θερμά το Κέντρο Υγείας Κισσάμου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισσάμου και ιδιαίτερα το Τμήμα  Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ερυθρού Σταυρού του Περιφερειακού Τμήματος  Κισσάμου, καθώς και την υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά τους, προκειμένου να γίνει η μεταφορά του υπαλλήλου, που εργάζεται ως φύλακας στην περιοχή του Μπάλου, στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου, λόγω της έντονης αδιαθεσίας του.

Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια που για ακόμη μία φορά, ανταπεξήλθαν άμεσα και με επιτυχία στην επιχείρηση διάσωσης του συνδημότη μας.

Οι πράξεις τους, μας αποδεικνύουν σχεδόν καθημερινά το μεγαλείο ψυχής τους.

Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους και στον συντοπίτη μας, να έχει καλή και γρήγορη ανάρρωση».

Φωτογραφία αρχείου 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια